Ziemas sesijā Saeima pieņēmusi 28 likumus; aktīvākais debatētājs - Kalnozols

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ieva Čīka/LETA

Ziemas sesijā Saeima pieņēmusi 28 likumus, bet aktīvākais debatētājs bija deputāts Valdis Kalnozols (ZZS), informēja parlamenta Preses dienestā.

Saeima šā gada ziemas sesijā kopš 8.janvāra pieņēmusi 28 likumus - piecus jaunus un grozījumus 23 likumos. Šajā laikā deputāti sanāca uz 11 kārtējām sēdēm.

Ziemas sesijā izskatīšanai komisijās nodoti 77 likumprojekti, no kuriem 54 iesniedzis Ministru kabinets, 10 - Saeimas komisijas, bet 13 - deputāti.

Strādājot ar iesniegtajiem likumprojektiem - skatot tos otrajā un trešajā lasījumā -, Saeimā vērtēts kopumā 601 priekšlikums.

Kopš ziemas sesijas sākuma Saeimas sēdēs visvairāk debatējuši deputāti Kalnozols - 43 reizes, Ivars Zariņš (S) - 40 reizes, Artuss Kaimiņš (KPV LV) - 25 reizes un Igors Pimenovs (S) - 19 reizes. Pa 16 reizēm no Saeimas tribīnes runājuši Ringolds Balodis un Juris Viļums (LRA), savukārt deputāte Jeļena Lazareva (S) debatējusi 14 reizes un Jūlija Stepaņenko (S) - 11 reizes.

Kopumā no Saeimas tribīnes deputāti runājuši 436 reizes.

Saeima šī gada ziemas sesiju slēdz šodien, bet pavasara sesiju sāks 9.aprīlī.

Kārtējo sesiju starplaikā pēc nepieciešamības var sasaukt Saeimas ārkārtas sesijas.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu