Sudraba: No politiskās skatuves ir jānovāc Latvijas izzadzēji

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Edijs Pālens / LETA

No politiskās skatuves beidzot ir jānovāc Latvijas izzadzēji, kas to ir darījuši gadiem, un beidzot ir jāsāk domāt par Latvijas tautas interesēm un valsts uzplaukumu, norādīja partijas «No sirds Latvijai» (NSL) priekšsēdētāja Inguna Sudraba.

NSL kongresā, kas notika Grenctālē, tika pieņemta rezolūcija par partijas pamatuzstādījumiem, kurā teikts, ka «NSL ir stipru cilvēku pret valdošo eliti noskaņota partija, kas darbu dara no sirds». Sudraba uzsvēra, ka NSL nav pieņemami, ka notiek izkalpošanās svešām varām, nevis Latvijas iedzīvotājiem, ka tautas intereses lēmumu pieņēmējiem nav pirmajā vietā. Cilvēki Latvijā turpina grimt nabadzībā, turpina aizbraukt no valsts, kas, pēc politiķes domām, ir sāpīgākais lēmums, ko cilvēks var pieņemt, - pamest dzimteni, jo viņš nejūtas te vajadzīgs, noderīgs vai nespēj sevi realizēt savā valstī.

«Mēs esam un būsim par to, ka mainīt vidi Latvijā var tad, kad tiek atjaunota gan ekonomiskā, gan nacionālā pašnoteikšanās, kad tauta atgūst ticību sev. Latvija ir pārvērsta par Eiropas Savienības buferzonu, bet tai ir jākļūst par plaukstošu uzņēmējdarbības vidi. NSL izvirza lozungu «Mainām tankus pret trešo un ceturto bērnu!«. Bez spēcīgām, nodrošinātām ģimenēm Latvijai nav nākotnes. Iebiedēšanas politika, kas pastāvīgi tiek lietota, ir jāmaina pret cieņpilnu savstarpējo saprašanos,» sacīja Sudraba.

Sudraba norādīja, ka NSL ir partija, kas gatava sadarboties ar visām nacionalitātēm un ar visiem tiem cilvēkiem, kuri, tāpat kā viņi, vēlas vairot valsts labklājību un tautas bagātību. Ar šādu uzstādījumu NSL startēs 13.Saeimas vēlēšanās.

NSL ir apzinājuši cilvēkus, kuri ir gatavi kandidēt 13.Saeimas vēlēšanās no šīs partijas saraksta. «Mums ir daudz cilvēku, kuri spēj parādīt savas darbības rezultātus, lielākā vai mazākā sabiedrības daļā ir ieguvuši cieņu. Mēs esam izveidojuši partiju NSL, lai strādātu ilgtermiņā, nevis uz katrām vēlēšanām meklētu «jaunas sejas» un ar agresīvu priekšvēlēšanu kampaņu iegūtu pārstāvniecību parlamentā. Mēs uzskatām, ka tikai tad, ja cilvēki paši iesaistīsies un nebūs vienaldzīgi, tikai tad pārmaiņas Latvijā būs iespējamas. Mums ir jāspēj uzrunāt lielu daļu sabiedrības, kura patlaban vēl neinteresējas par parlamenta vēlēšanām un kuriem vēl nav viedokļa, par ko balsot,» uzsvēra Sudraba.

Lēmums par NSL premjera amata kandidātu vēl nav pieņemts, bet, Sudraba pieļauj, ka viņai kā partijas priekšsēdētājai būs jāuzņemas arī šis pienākums. «Latvijā cilvēki parasti iesaistās politikā, lai veidotu savas personīgās karjeras. Tas nav mans un daudzu manu partijas biedru gadījums. Mēs esam politikā tāpēc, ka vēlamies reāli mainīt dzīvi Latvijā uz labāku. No politiskās skatuves beidzot ir jānovāc Latvijas izzadzēji, kas to ir darījuši gadiem, un beidzot ir jāsāk domāt par Latvijas tautas interesēm un valsts uzplaukumu,» uzsvēra Sudraba.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu