Grejs ir atgriezies! Pavēlnieks ir mans otrais vārds, mazā

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

E L Džeimsas slavenā «Greja piecdesmit nokrāsu» triloģija komentārus vairs neprasa: šīs grāmatas nāca kā pasaules mēroga skandāls, izraisot plašu un strīdīgu rezonansi sabiedrībā. Šobrīd vien retais nezina stāstu par valdonīgo bagātnieku Kristjenu Greju un naivo studenti Anastasiju Stīlu.

Pēc grāmatu milzīgās komerciālās veiksmes un lasītāju pieprasījuma klajā nāca E L Džeimsas romāns «Grejs», kurā triloģijas pirmās daļas notikumi atspoguļoti Kristjena Greja acīm. Jau pirmajā nedēļā kopš nonākšanas veikalos tika izpirkts miljons šā romāna eksemplāru.

5. jūnijā apgāds «Kontinents» latviski izdevis «Greja» turpinājumu: romānu «Tumsas dzīlēs», kurā no Greja skatpunkta aplūkota triloģijas otrā daļa.

Piedalies konkursā un laimē grāmatu!

«Piecdesmit nokrāsu» fenomens arvien turpina pārsteigt: šīs grāmatas jau nodēvētas par ikoniskām un iegūlušas visu laiku populārāko grāmatu fondā.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu