Rīgas domei nav informācijas par «apsargu», kurš maratona laikā bijis uz Vanšu tilta

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ekrānuzņēmums

Vairāki sociālā tīkla «Twitter» lietotāji ziņojuši par kādu apsargu, kurš maratona laikā esot atradies uz Vanšu tilta un apkārtējiem nav ļāvis balstīties uz tilta margām, vienlaikus pašvaldībai neesot informācijas, ka uz tilta būtu bijis šāds cilvēks.

«Smieklīgi, neļauj stāvēt uz tilta, lai redzētu startu. Uz jautājumu kāpēc, apsargs teica, ka tilts ir nedrošs un kādam nepatīkot, ka tur stāv cilvēki. Ja tilts ir nedrošs, pa to var braukt auto un skriet maratonisti?» vēsta kāds sociālā tīkla «Twitter» lietotājs.

Arī kāds cits iedzīvotājs norādījis uz apsarga esamību.

Vienlaikus Rīgas domes pārstāvis Uģis Vidauskis TVNET informējis, ka pašvaldībai nav informācijas par šādu «apsargu», tāpēc situāciju komentēt nevarot.

Iepriekš ziņots, ka Rīgas domes Satiksmes departaments veiks brūkošo Vanšu tilta kāpņu pilnīgu pārbūvi, kas varētu izmaksāt aptuveni 100 000 eiro.

Pašvaldība lēsusi, ka kāpņu pārbūves projektēšana varētu aizņemt četrus līdz sešus mēnešus, bet pati pārbūve - trīs līdz četrus mēnešus. Pēc Satiksmes departamenta direktora pienākumu izpildītājs Emīla Jakrina teiktā, kāpņu pārbūves projekta izstrāde varētu izmaksāt aptuveni 10 000 eiro, bet pati pārbūve - aptuveni 100 000 eiro. Precīzas projekta izmaksas būs skaidras tikai pēc būvprojekta izstrādes.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu