Četri Rīgas maratona dalībnieki nogādāti slimnīcā

TVNET/LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Kaspars Meinerts / TVNET

Šodien no Rīgas maratona uz slimnīcu nogādāti četri sacensību dalībnieki, kuriem radušās veselības problēmas, informēja pasākuma rīkotāji.

Pēc maratona rīkotāju sniegtās informācijas, skrējēji nogādāti slimnīcā papildus pārbaužu veikšanai un palīdzības sniegšanai, kas saistīta ar pārkaršanu un vieglām traumām.

Kopumā «Lattelecom Rīgas maratons» dažādās distancēs kopā pulcējis rekordlielu dalībnieku skaitu - 37 645 skrējējus no 78 valstīm. «Rimi Bērnu diena» sestdienā pulcēja 12 000 jaunākās paaudzes skrējējus kopā ar ģimenēm, savukārt startam četrās Rīgas maratona distancēs pieteicās 25 645 skrējēji.

Kopā ar 33 402 Latvijas skrējējiem Rīgas maratonā startēja rekordliels skaits ārvalstnieku - 4243 ārvalstnieki no 78 valstīm. Kā uzskata pasākuma rīkotāji, augstais ārvalstnieku skaits liecina, ka maratona eksporta potenciāls un ekonomiskā ietekme turpina pieaugt - 2017.gadā tā tika lēsta 4 566 000 eiro apmērā, Rīgai piesaistīto ārvalstu līdzekļu apjoms tika lēsts 2 545 000 eiro apmērā, bet valstij papildus radītie PVN ienākumi tika lēsti ap 390 000 eiro.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu