Laimīgā loze karaliskajās kāzās: kuri būs Meganas un Harija avīžu zēni?

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ SIPA/ Scanpix

Atšķirībā no citviet pasaulē svinētām kāzām, kur svētku galvenie viesi parasti ir līgavas un līgavaiņa radi un tuvi draugi, britu karaliskajās kāzās goda vietu ieņem mazākie pavadoņi – tuvākie radu vai draugu bērni. Kensingtonas pils apstiprināja, ka Meganas Mārklas un prinča Harija kāzas nebūs izņēmums. Lūk, kuriem zēniem kritusi laimīgā loze būt par avīžu zēniem karaliskajā kāzu dienā, ziņo townandcountrymag.com.

 
Foto: PA Wire/PA Images

Princis Džordžs

Drīz pēc tam, kad princis Harijs un Megana Mārkla paziņoja par saderināšanos, tika apstiprināts, ka Harija brāļa prinča Viljama bērni - princis Džordžs un viņa māsa princese Šarlote piedalīsies viņu kāzu ceremonijā. Kensingtonas pils paziņoja: «Kāzas būs ģimenes pasākums. Varat būt droši, ka visi tiks iesaistīti.» Par laimi, princim Džordžam jau ir pieredze ar uzdoto darbiņu – arī tantes Pipas Midltones kāzās viņš bija avīžu zēns.

 
Avīžu zēni Pipas Midltones kāzās
Avīžu zēni Pipas Midltones kāzās Foto: SIPA/ Scanpix

Džaspers Džordžs Galovejs Daijers

Sešgadīgais Džaspers Džordžs Galovejs Daijers ir prinča Harija krustdēls. Puisēns ir Amandas Klainas un kapteiņa Marka Viljama Galoveja Daijera dēls. Marks ir bijušais prinča Čārlza staļļmeistars, kurš bija arī prinča Harija mentors, it īpaši laikā pēc princeses Diānas nāves. Kad 2010. gadā Marks Daijers laulājās ar Amandu, Harijs bija viņa viesu sagaidītājs, un šobrīd Marka dēls ir perfektā vecumā, lai būtu avīžu zēns karaliskajās kāzās.

 
Foto: jessicamulroney/ Instagram

Braiens Mulronijs un Džons Mulronijs

Braiens un Džons Mulroniji arī būs vieni no karalisko kāzu pavadoņiem. Septiņgadīgie dvīņi ir Meganas Mārklas labākās draudzenes Džesikas Mulronijas un viņas vīra Benedikta Mulronija dēli. Arī puišu mazā māsa Aivija piedalīsies kāzu ceremonijā. Viņa būs viena no puķu meitenēm.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu