Šonedēļ jau karaliskās kāzas: skaistākie Meganas un Harija mirkļi

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Tuvojas 19. maijs, kad noritēs gada gaidītākās karaliskās kāzas - prinča Harija un aktrises Meganas Mārklas kopdzīves sākums. Kamēr vēl rit beidzamie sagatavošanās darbi, aplūkosim skaistākos jaunā pāra kopīgos brīžus.

 
Foto: AP/AFP

Pirmie slepenie randiņi

2016. gada 8. novembrī Bekingemas pils oficiāli paziņoja, ka princis Harijs satiekas ar aktrisi Meganu Marklu. Paziņojums tika izplatīts tāpēc, ka princis bija noraizējies par savas mīļotās sievietes drošību pastiprinātās uzmanības dēļ. Nu ko, tagad tik sākās īstās Meganas medības!

Foto: MEGA

Lūk, fakti par prinča draudzeni:

Megana Mārkla dzimusi 1981. gada 4. augustā Losandželosā, ASV. Viņas tēvs ir baltais, bet māte - afroamerikāniete.

Mārkla ir absolvējusi Nortvesternas Universitāti, kurā ieguvusi teātra un starptautisko zinību grādu.

Aktrises karjeras pirmsākumos piepelnījusies kā kaligrāfe. Bijusi arī dzīvesstila bloga «The Tig» galvenā redaktore.

Mārkla karjeras laikā filmējusies tādos seriālos kā «Deal or No Deal», «General Hospital», «Fringe», «CSI: Miami», «90210» un «Suits». Piedalījusies arī tādās filmās kā «Horrible Bosses» un «Remember Me».

Aktrise cīnās par dzimumu līdztiesību un uzskata sevi par feministi.

 
Foto: AP

Prinča Harija un Meganas Mārklas pirmais publiskais pasākums

Princis Harijs kopā ar draudzeni, amerikāņu aktrisi Meganu Mārklu apmeklēja pirmo kopīgo pasākumu septembrī. Pāris kopīgi ieradās uz «Invictus Games» sacensību pusfināla spēli Kanādas pilsētā Toronto.

Šī ir pirmā reize, kad princis Harijs un Megana Mārkla kopīgi apmeklē publisku pasākumu. Pāris notikuma vietā ieradās, sadevušies rokās, un spēles laikā nemitīgi saskatījās, sačukstējās un smējās.

Foto: AP/REUTERS/LETA

Megana uz spēli bija ieradusies zilās džinsu biksēs un baltā blūzē. Lielbritānijas medijs «Daily Mail» ziņo, ka aktrises draudzenes Mišas Nono radītā krekla nosaukums ir «The Husband» (Vīrs), kas norāda uz to, ka, iespējams, pāris jau slepus ir saderinājušies.

Par Harija un Meganas attiecībām britu karaļnams oficiāli paziņoja 2016. gada 8. novembrī, tomēr tiek uzskatīts, ka pāris attiecības sāka tā paša gada augustā.

 
Foto: AFP/Scanpix

Paziņo par saderināšanos

27. novembrī princis Harijs paziņoja par saderināšanos ar amerikāņu aktrisi Meganu Mārklu. Abi todien iznāca ārā pie tautas starojoši un laimīgi. Megana parādīja saderināšanās gredzenu, kura autors ir Harijs. Spožajā rotā iestrādāti briljanti no viņa mirušās mammas, Velsas princeses Diānas personīgās kolekcijas.

Foto: AFP/Scanpix
 
Foto: Scanpix

Saderināšanās fotosesija

Beidzot īstais saderināšanās foto ir klāt! Princis Harijs un prinča izredzētā, aktrise Megana Mārkla izvēlējušies oficiālo foto, kas vēsta par šo karaliskās ģimenes faktu.

Kensingtonas pils 15. decembrī, laida klajā oficiālo paziņojumu par precīzu kāzu datumu. Harijs un Megana precēsies 2018. gada 19. maijā, vēstīts Kensingtonas pils oficiālajā paziņojumā. Ceremonija norisināsies Svētā Džordža kapelā Vindzoras pilī. Pēc precībām 36 gadus vecā Megana Mārkla varētu iegūt princeses vai Saseksas hercogienes titulu.

Foto: Scanpix
 
Foto: Scanpix

Pirmie kopīgie Ziemassvētki ar ģimeni

Britu karaliskā ģimene Ziemassvētku dievkalpojumu tradicionāli apmeklē 25. decembra rītā, un šogad pirmo reizi ģimenei pievienojās arī prinča Harija līgava - amerikāņu aktrise Megana Mārkla. Visos medijos tika atspoguļoti šie leģendārie kadri, kur drīzās radinieces, skaisti sapostas, stāv līdzās.

Foto: Scanpix
 
Foto: EPA/Scanpix

Mārkla iztur pirmo oficiālo kopīgo pasākumu līdzās karalienei

Lielbritānijas prinča Harija topošā laulātā draudzene Megana Mārkla, kuru jau 19. maijā viņš vedīs pie altāra, izturējusi savu pirmo oficiālo pasākumu, sēžot līdzās sava topošā vīra vecmāmiņai, Lielbritānijas karalienei Elizabetei II.

Pasākums norisinājās britu karaliskajai ģimenei īpaši svētā vietā - Vestminsteras abatijā, kur Viņas Majestāte atklāja svinības 53 valstu sadraudzības gadadienai par godu. Atklāšanas pasākumā līdzās citiem karaliskās ģimenes pārstāvjiem piedalījās arī amerikāņu aktrise Megana Mārkla, kurai šīs bija īstas ugunskristības. Tomēr nu jau bijusī aktrise turējās godam un savaldzināja fanu pūli nekavējoties!

Mārkla bija tērpusies krēmkrāsas «Amanda Wakeley» mētelī, kura cena ir aptuveni 1000 eiro. Koķetās cepurītes autors ir «Stephen Jones».

Kembridžas hercogiene bija tērpusies tumšas krāsas kleitā un mētelī no «Beulah London». Cepures autors - «Lock and Co».

 
Foto: Scanpix

Pirmās intervijas un Harija atbalsts

Ugunskristībās - pirmajās oficiālajās intervijās kā prinča Harija līgavai Meganai līdzās bija mīļotais ik solī. Pati pirmā bija radio intervija, kurā Megana runāja par attiecībām ar Hariju.

Jāatzīst, viņa izturēja godam arī publisko diskusiju kopā ar Kembridžas hercogu pāri - Keitu un Viljamu.

 
Foto: EPA/Scanpix

Apceļojot Lielbritāniju

Britu prinča Harija līgava Megana Mārkla devusies iepazīšanās braucienā pa Lielbritāniju. Pirms kāzām Harijs nolēmis savu topošo sievu iepazīstināt ar vairākām britu pilsētām un tradīcijām.

 
Foto: AP

Megana vairs nepārkāpj etiķeti

Pēdējās dienās Meganai Mārklai nācās apmeklēt īpaši Lielbritānijas valstij nozīmīgus piemiņas pasākumus, kas pieprasīja stingu etiķeti. Šķiet, ka beidzot Meganai izdevies to ievērot, un pasākumos viņa ieradās, tērpusies atbilstoši klasiski. Piemiņas pasākumā Vestminsteras abatijā, kas bija veltīts Austrālijas un Jaunzēlandes armijai, Megana ieradās melnā kleitiņā un žaketē no «Emilia Wickstead». Tas bija jauki, jo šī dizainere ir dzimusi Jaunzēlandē un tas izrāda šai zemei cieņu un godu. Melnās cepurītes autors - «Philip Treacy». Bet kas ir svarīgi - Megana beidzot pasākumā ieradās, uzvilkusi ādas toņa zeķes.

 
Foto: Scanpix

Drīz zvanīs kāzu zvani!

Eksperti aprēķinājuši, ka Meganas kleita, ziedi, ēdiens un dzēriens izmaksās vien ap 1,2 miljoniem. Nākamās lielās izmaksas ir apsardze un kāzu svinību rajona (tostarp tur esošo veikalu un restorānu) slēgšana uz konkrēto laiku.

Papildu apsardze, tostarp snaiperi, militārās tehnoloģijas, dronu iznīcinātāji varētu izmaksāt 34 miljonus eiro.

Kāzu plānotāju uzņēmuma «Bridebook» aprēķinātās izmaksas:

  • 101 558 eiro par 20 sudraba trompetēm, kas atklās pasākumu;
  • 56 872 eiro par kāzu torti no «Violet Bakery»;
  • 121 869 eiro par floristiku un ziediem ceremonijā un kāzu vietā;
  • 341 235 eiro par nomāta stikla sienu apkārt kāzu vakara pasākuma vietai Frogmorā;
  • 29 248 eiro par uzkodām un tēju 2640 aicinātajiem viesiem pēc ceremonijas;
  • 34 miljoni eiro par apsardzi;
  • 454 981 eiro par Meganas kāzu kleitu (Keitas Midltones kleita izmaksāja ap 284 363 dolāriem).

Mēļo, ka kāzās varētu uzstāties arī senāk tik populārā grupa «Spice Girls», kas varētu apvienoties, tiesa, par 1,14 miljonu vērtu honorāru katrai. Cita lieta, ja viņas izlemj šo uzstāšanos uzdāvināt jaunajam pārim.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu