Kāpēc Žaklīna Cinovska tā arī nav apprecējusies? (2)

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Sievietes, kuras pēc 30 gadu sliekšņa joprojām nav iestūrējušas laulības ostā, teju katrā kopīgā pasēdēšanā draugu vai ģimenes lokā saņem tik kaitinošo jautājumu – nu, kad tad būs kāzas?! Būtu tā kā laiks precībām, vai ne?!

Televīzijas sievietēm «STV Pirmā!» sarunu šovā «Starp mums runājot», kas jau šovakar nonāks pie TV skatītājiem, režisore Žaklīna Cinovska atklājusi, ka viņas virzienā šāds jautājums vairs netiekot raidīts. «Man vairs neprasa!» smejoties saka šarmantā TV dīva, piebilstot, ka viņa jau reiz diezgan strikti pateikusi, ka katram dzīvē savi mērķi. «Nekad nesaki nekad, taču es to nedarīšu tikai tāpēc, ka tas ir jādara,» neslēpj Žaklīna. Tiesa, ne reizi vien simpātiskā sieviete saņēmusi bildinājumus un mudinājumu doties pie altāra: «Man taču ir bijis līdz robežai,» raidījumā stāsta režisore. «Ir jau bijušas kleitas, uzvalki un jau saplānotas lietas. Un tad es sapratu - ai, es negribu!» Vaicāta, vai Žaklīnas popularitāte nav radījusi šķēršļus jaunu attiecību veidošanā, viņa atzīst, ka ir cilvēki, «kuri pret šo jautājumu izturas tramīgi, un ir tādi, kuriem tas netraucē».

Komentāri (2)CopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu