Sentimentāla 70 gadus veca tradīcija, kuru ievēros arī Keitas bērni

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: EMPICS Entertainment/ PA Wire/PA Images/ Scanpix

Kopš prinča Luisa nākšanas pasaulē 23. aprīlī, viņa ģimene, īpaši māte Keita Midltone un pats Luiss, ir tēma, ko apspriež pasaules mērogā. Kamēr lielākā daļa apsprieda prinča vārdu vai Keitas burvīgo sarkano kleitu, ir vēl kāda lieta, ko acīgākie fani pamanīja, – prinča Luisa sedziņa, kurā viņš bija ievīstīts, kad viņa vecāki iznāca no slimnīcas, ziņo cafemom.com.

Sedziņa ar nosaukumu «Notingemas adītā mežģīņu sedziņa» ir izgatavota no vissmalkākās un mīkstākās merino vilnas, un tā līdzinās sedziņām, kurās bija ievīstīti princis Džordžs un princese Šarlote, kad pēc piedzimšanas viņi tika atrādīti pasaulei. Bet tā nav tikai sakritība. Patiesībā tā ir Keitas Midltones sentimentāla cieņas izrādīšana karaliskajām mātēm un bērniem, kas bijuši pirms viņas.

Vietne «PopSugar» norāda, ka karaliskā ģimene šīs baltās mežģīņu segas tieši pie šā Notingemas ražotāja iegādājas gandrīz 70 gadus. Karaliene Elizabete II bija pirmā, kura izmantoja šādu sedziņu savam bērnam princim Čārlzam pēc viņa piedzimšanas. Sekojot karalienes pēdās, šādās sedziņās savus divus dēlus – princi Viljamu un princi Hariju pēc dzimšanas ievīstīja arī princese Diāna.

Uzņēmuma, kurš ražo šīs segas, vadītāja žurnālam «Cosmopolitan UK» atzina, ka viņi bijuši neizsakāmi priecīgi, redzot, ka vēl vārdā nenosauktais princis ir ievīstīts vienā no viņu sedziņām: «Mēs jūtamies ļoti pagodināti, ka Viljams un Keita jau atkal ir izvēlējušies mūsu sedziņu un šādi turpinājuši tradīciju.»

Nav brīnums par uzņēmuma lielo sajūsmu, jo pieprasījums pēc viņu ražotās preces pieaudzis tieši pēc prinča Džordža un princeses Šarlotes dzimšanas.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu