Aizkustinošs brīdis: pēc 7 gadiem ratiņkrēslā viņš ved līgavu pie altāra, stāvot kājās

TVNET/CNN
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ekrānšāviņš no YouTube video

Kriss Nortons, kurš futbolā gūtas traumas dēļ ratiņkrēslā pavadījis 7 gadus, savā kāzu dienā ar līgavas Emīlijas palīdzību devās pie altāra pats uz savām kājām.

Būdams 18 gadus vecs, Kriss futbola spēles laikā guva mugurkaula traumu un kļuva daļēji paralizēts. Taču viņš nezaudēja cerību atkal atgūt spēju kustēties un just, tāpēc neatlaidīgi trenēja savu ķermeni, lai pamazām varētu atsākt patstāvīgi ēst, mazgāties un veikt citas ikdienišķas darbības.

Trīs gadus pēc negadījuma viņš internetā iepazinās ar meiteni vārdā Emīlija, un abi uzreiz iemīlējās. Kriss atceras: «Viņa redzēja manī vairāk par cilvēku, kas ir zaudējis kustības spējas. Viņa iemīlēja mani kā personību.»

Drīz vien Emīlija iesaistījās Krisa fizikālajā terapijā, palīdzot atkal mācīties staigāt un veikt ikdienas kustību vingrinājumus. «Kopā ar viņu es spēju pastaigāt labāk nekā ar jebkuru ārstu, viņa vienkārši zina, kā likt man kustēties,» saka Kriss.

Pirmā reize, kad Emīlija palīdzēja Krisam publiski nostāties kājās, bija viņa augstskolas izlaidumā.

Kad pāris saderinājās, viņi izvirzīja sev nākamo mērķi - kāzās pie altāra doties, kājās stāvot. Un ik dienu tam rūpīgi gatavojoties un trenējoties, viņiem tas izdevās - ar Emīlijas atbalstu Kriss pēc septiņiem gadiem ratiņkrēslā nogāja septiņus jardus līdz altārim.

Please share to spread hope! #Repost @people @emilysummersnorton and I are so excited to be able to finally share the moment we have been working so hard for with all of you, the WEDDING WALK!!! It's unbelievable to think about how I went from the worst day of my life on October 16th, 2010 when I suffered a spinal cord injury to my best day when I married my best friend & the love of my life. It's amazing what happens when you lean on God, keep the faith and work as hard a you can!! God has an incredible plan for each and everyone of us. You can take your challenges and turn it into something so beautiful. Thank you @fotolanthropy & @7yardsfilm for this incredible video!!!! #7yardsfilm #Wedding ・・・ After a college football accident left him paralyzed, Chris Norton was told he had a three percent chance of moving anything below his neck ever again. Seven years later, he walked his bride Emily down the aisle at their wedding. ? Tap the bio link to see more via @peopletv.

A post shared by Chris Norton (@chrisanorton16) on

Krisa ceļš līdz altārim ir iemūžināts arī dokumentālajā filmā «7 jardi: Krisa Nortona stāsts», kuras uzņemšanai finansējums savākts no cilvēku ziedojumiem.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu