10 elegantas francūzietes par to, kāpēc viņas noveco vēlāk...

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Kaut kāds noslēpums slēpjas tajā, kāpēc francūzietes ir reti ar lieko svaru un, kāpēc bez kosmētikas viņas izskatās tik žilbinošas... Laiks uzzināt!

 
Foto: Reuters/Scanpix

Aktrise Mariona Kotijāra (Marion Cotillard)

Četrdesmit vienu gadu vecā franču aktrise Mariona Kotijāra atzīst, ka spējusi izvairīties no krunciņām ap acīm, jo vienmēr somā nēsā saulesbrilles. Tiklīdz vēlme samiegt acis, tā šo diskomfortu risina, uzliekot saulesbrilles.

Foto: AFP/Scanpix
 
Foto: AFP/Scanpix

Aktrise Žiljeta Binoša (Juliette Binoche)

Kā Žiljeta savos 52 gados spēj saglabāt ādu dekoltē zonā kā divdesmit gadus vecai sievietei? Izrādās, aktrise kā senie aristokrāti savu dekoltē zonu slēpj no tiešiem saules stariem, to aizklājot. Tā āda paliek maiga un ir tonusā. Protams, neaizmirst to vienmēr mitrināt - nepažēlo sejas krēmu arī dekoltē zonai.

Foto: AFP/Scanpix
 
Foto: AFP/Scanpix

Aktrise Lea Sedū (Lea Seydoux)

Aktrises acu mirdzuma noslēpums ir iekšējā harmonija, bet, ja konkrētāk tiek jautāts par skaistuma noslēpumiem, viņa atbild, ka svarīgs ir veselīgs miegs un spilvens, uz kāda tu izvēlies šīs nakts stundas pavadīt. Spilvens nedrīkst būt ne par zemu, ne par augstu - katram ir jāatrod savs ērtais gulēšanas leņķis. Turklāt svarīgi ir miegā mainīt gulēšanas pozas uz abiem sāniem - lai seja tiek apasiņota vienādi.

Foto: AP/ScanPix
 
Foto: AFP/Scanpix

Aktrise, dziedātāja Šarlote Geinsbūra (Charlotte Gainsbourg)

Šarmantā franču aktrise Šarlote Geinsbūra sevi formā uztur, auto vietā izvēloties velosipēdu, ar kura palīdzību viegli iespējams nodzīt no rīta apēsto kruasānu kalorijas.

Foto: AFP/Scanpix
 
Foto: AP/ScanPix

Modele, dziedātāja Karla Bruni-Sarkozī (Carla Bruni-Sarkozy)

Karla Bruni tik lieliski izskatās tāpēc, ka ik rītu dodas skriet. Starojošās ādas noslēpums ir regulāras sejas masāžas, kuras veic viņas personīgais masieris Parīzē. Un - pēc iespējas mazāk kosmētikas!

Kā atjaunot spēkus? Te arī Karlai ir interesanta recepte - alus vannas!

Foto: AFP/Scanpix
 
Foto: AFP/Scanpix

Aktrise Eva Grīna (Eva Green)

Aktrise uzskata, ka ādas novecošanos visātrāk var panākt, ja ilgstoši un bez aizsardzības uzturies tiešos saules staros, tāpēc labāk ir no saules ādu pasargāt vispār vai to darīt ar stipru no UV stariem aizsargājošu krēmu. Protams, skaistums prasa arī daudz ūdens patēriņa ikdienā un zaļos dārzeņus!

Foto: Reuters/Scanpix
 
Foto: Reuters/Scanpix

Sofija Marso (Sophie Marceau)

Viņas formula ir vienkārša: laba kosmētika, kas nav testēta uz dzīvniekiem, mazāk dekoratīvās kosmētikas, sejas ādas fitness, daudz smaida, ikvakara pelnītā vīna glāze un nekad neatteikties no seksa!

Foto: Reuters/Scanpix
 
Foto: AFP/Scanpix

Aktrise Odrija Tatū (Audrey Tautou)

Neticami, bet «Amēlijai» jau ir 41, kaut vairāk par trīsdesmit viņai mēs nespētu dot. Kā tas izdodas? Pirmkārt, kad paēd - dodies vismaz 15 minūšu garā pastaigā. Vienmēr stiepties pēc spinātiem, austerēm, avokado un banāniem, kas ir lieliski antioksidanta luteīna avoti. Luteīns mitrina ādu un palielina tās dabisko elastību, kas samazina grumbu veidošanos.

Foto: Sputnik/Scanpix
 
Foto: AFP/Scanpix

Aktrise Katrīna Denēva (Catherine Deneuve)

Katrīnu kopš bērnības viņas māte vienmēr mācījusi rūpēties par ādu - to vienmēr mitrinot un sargājot no saules stariem. Mitrināt katru dienu, bet naktīs - ne vienmēr, lai āda pati spēj pa nakti izstrādāt savu dabisko kolagēnu, nevis krēms to dara tās vietā. Nākamais noslēpums ir citrona sula, kas ne vien attīra, bet arī padara skaidrākas acis. Un auksta duša, lai cik tas liktos nepatīkami, tā ļoti tonizē ķermeņa ādu!

Foto: Reuters/Scanpix
 
Foto: Reuters/Scanpix

Izabella Adžanī (Isabelle Adjani)

Orgasms un slikta sejas āda - tie nav savienojami jēdzieni! Estrogēns veicina kolagēna izstrādi un āda un mati top mirdzoši! Vēl labāk, ka seksa laikā rodas dabīgais ķīmiskais oksitocīns, kas palīdz samazināt kortizola līmeni organismā un līdz ar to - arī taukus uz vēdera.

Otrs noslēpums - rūpēties ne tikai par savu sejas ādu, bet arī visu ķermeņa ādu kopumā. Mitrinošie krēmi aizkavē ūdens u.c. noderīgu barības vielu izvadīšanos caur ādu, un āda ir gluda un mīksta.

Foto: Reuters/Scanpix
KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu