Par Ženevjevu, Kimu un citiem mīļajiem

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: portal.vid.ru

Armijas biedri, kas astoņdesmitajos kopā dienēja «afgāņos» un izgāja cauri «ugunij un ūdenim», bižainas meitenītes nobrāztiem ceļgaliem, kas pēc kara rotaļājās netīrajās pagalma smiltīs. Brāļi un māsas, bērnības draugi pēc daudziem gadiem ar raidījuma «Gaidi mani» (Žģi meņa) starpniecību meklē cits citu. Ielūkojieties šajā sarakstā! Varbūt tajā ir kāds jums zināms cilvēks.

Vladimirs Šuļjarenko meklē savu brāli Vadimu Andreja dēlu un māsu Tamāru Šuļjarenko. Vīrietis vēlas satikt arī viņu ģimenes.

Tatjana Goliša meklē savu draudzeni. «Mūsu vecāki draudzējās, un arī mēs kā bērni draudzējāmies. Varbūt pilns viņas vārds ir Elza vai Svetlana. Viņu sauc Liļa Elsnere (Stepoņenko).»

Fainu Volkovu, dzimušu 1940. gadā, un viņas ģimeni meklē brālis Mihails Ņečiporuks.

Fainai bija divas meitas - Alla un Nadežda. Foto redzama meita Alla.

Olga Trops meklē savu vectēvu un viņa ģimeni. Vectēvs var dzīvot Liepājas pusē. Jānis Trops dzimis 1943. gadā.

Ruslans Osipovs meklē savu tēvu Kimu. Tētis varētu dzīvot Jelgavas pusē.

Foto: portal.vid.ru

«Manu mammu sauc Olga Osipova.»

1952. gadā dzimušo Irinu, kuras jaunības uzvārds bija Piškina, meklē Buhajeceva Tatjana. Irina dzīvoja Rīgā Pētersalas ielā.

Māsu Ženevjevu un viņas ģimeni, kas iespējams dzīvo Daugavpilī, meklē Julijana Staševica.

«Māsas vīru sauca Andris. Viņiem ir meita Diāna un dēls Igors.»

Ja jums ir zināms, kur varētu atrasties minētie cilvēki, kurus meklē radinieki, rakstiet vai zvaniet raidījuma Gaidi mani (Žģi meņa) volontierim Mārtiņam Ziebergam, e-pasts martins.ziebergs@inbox.lv, tālr. +371 29923833.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu