Viņas uzdrošinājās: slavenas sievietes, kuras kļuva par mātēm pēc 40

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: BuzzFoto/ AP/ AFP/ Scanpix

Ne katrai sievietei ir tā laime kļūt par māmiņu tieši tad, kad iecerējusi. Vai nu tās ir veselības problēmas, darbs vai partneris, kurš tomēr nav īstais, bet nereti gadās kādi šķēršļi ceļā uz grūtniecību. Slavenas sievietes nav izņēmums, arī viņas grūtniecību piedzīvo, pārkāpjot 40 gadu slieksni. Piedāvājam aplūkot, kuras ir šīs slavenās māmiņas ar pieklājīgu gadu skaitu savā dzīves bagāžā, ziņo harpersbazaar.com.

 
Foto: AP/ Scanpix

Halle Berija

Halles Berijas pirmais bērns – meita Nala pasaulē nāca, kad aktrisei bija 41 gads. Otrs bērns – dēls Maceo aktrisei piedzima 47 gadu vecumā. Kādā intervijā Elenai Dedženeresai Berija atklāja, ka otrā grūtniecība šajā vecumā viņai bijusi pilnīgs pārsteigums. Ņemot vērā, ka aktrisei tas bija jau pirmsmenopauzes periods, šis notikums viņai bijis patiesi šokējošs.

 
Foto: BuzzFoto.com/ Scanpix

Brūka Šīldsa

Brūkas Šīldsas un viņas vīra Krisa Henčija otrā meita piedzima 2006. gadā, kad aktrisei bija jau 40 gadu. Pirms otrā bērna dzimšanas pāris vairākus gadus mēģināja ieņemt bērnu, diemžēl neveiksmīgi. Pēc vairākiem mākslīgās apaugļošanas mēģinājumiem viņi jau bija nolēmuši padoties, jo Brūka izjuta pārāk lielu spiedienu, nogurumu un bija vīlusies pastāvīgajās gaidās. Tomēr pāris izlēma mēģināt vēl vienu, pēdējo reizi, kas izrādījās veiksmīga, un Brūka palika stāvoklī.

 
Foto: AFP/ Scanpix

Eva Mendesa

Eva Mendesa pirmoreiz par māmiņu kļuva 40 gadu vecumā. Attiecībās ar Raienu Goslingu viņiem piedzima meita Esmeralda. Divus gadus vēlāk Mendesa vēlreiz bija gaidībās, arī šoreiz piedzima meitene – Amada. 2014. gadā kādā intervijā Eva atzina, ka mātes loma viņai ir bijis izaicinājums: «Esmu galīgi pārgurusi. Biju domājusi, ka manas trakulīgākās naktis ir jau aiz muguras, bet šīs ir trakākās naktis, kādas man jebkad ir bijušas.»

 
Foto: Buzzfoto/ LETA

Naomi Vatsa

Aktrisei Naomi Vatsai ir divi dēli – Saša un Kajs, kuri viņai piedzima, esot 39 un 40 gadu vecumā. Žurnālam «People» viņa atklāja, ka būtu vēlējusies lai viņai un viņas tā brīža partnerim Līvam Šraiberam būtu bijis vairāk bērnu: «Man vajadzēja būt vairāk bērniem, vajadzēja kļūt par māti, esot jaunākai.»

 
Foto: MEGA/ Scanpix

Gvena Stefani

Atsaucoties uz žurnālā «US Weekly» teikto 2014. gadā, Gvena Stefani uzskata, ka palikšana stāvoklī ar jaunāko dēlu Apollo ir īsts brīnums, jo viņai bija jau 44 gadi, kad ar vīru Gevinu Rosdeilu ģimenē sagaidījuši savu trešo bērnu. Vēl kādā intervijā Gvena atzina, ka palikšana stāvoklī 40 gadu vecumā ir atklājusi viņai pilnīgi jaunu garīgo pasauli.

 
Foto: Reuters/ Scanpix

Džuliana Mūra

Aktrise Džuliana Mūra savu dēlu Keilebu pasaulē laida, kad viņai bija gandrīz 40. Savukārt meita Līva piedzima piecus gadus pēc Keileba, kad Mūrai bija 41. Kādā intervijā aktrise atklāja, ka ar vīru Bārtu Froindlihu bērnu audzināšanā ir diezgan piezemēti: «Ļaujam viņiem dzīvot parastu dzīvi.»

 
Foto: AFP/ Scanpix

Alisa Milano

Aktrise Alisa Milano bija 41 gadu veca, kad viņai laulībā ar vīru Deividu Bugliari piedzima otrais bērniņš – meita Elizabella. Mēnesi pirms paziņojuma par grūtniecību kāds avots žurnālam «US Weekly» pastāstīja, ka pāris ir izmēģinājis visas iespējas, lai Alisa paliktu stāvoklī. Par savu grūtniecību 40 gadu vecumā Milano izteicās, ka bijusi tam gatava un labprāt kļuvusi par mammu.

 
Foto: BACKGRID/ Scanpix

Madonna

Madonnas pirmais bērns – meita Lurdesa dzima, kad dziedātāja bija tuvu 40 gadu slieksnim. Madonnas otrais bioloģiskais bērns – dēls Roko piedzima laulībā ar režisoru Gaju Ričiju, kad viņa bija 42 gadus veca. Zvaigzne ir adoptējusi vēl četrus bērnus, kopā veidojot kuplu ģimenīti ar sešiem bērniem.

 

Dženeta Džeksone

2016. gadā dziedātāja Dženeta Džeksone paziņoja, ka viņa 50 gadu vecumā ir stāvoklī. Džeksone gan nav atklājusi sīkākas detaļas par grūtniecību, bet ir zināms, ka bērniņš – dēls Eisa ir piedzimis vesels, un dziedātāja ir laimīga mātes lomā.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu