Tonijas Brekstones dzīve ar nedziedināmo slimību

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Kurš gan nezina, pirms 20 gadiem radušos superhītu «Unbreak My Heart», kuru izpildīja daiļā, tumšādainā dziedātāja Tonija Brekstone? Lai gan dziedātājas balss un talants bija daudzsološs, viņa pazuda no topa apvāršņiem. Kas notika ar Toniju? Izrādās, tā ir mūžīga cīņa ar slimību - vilkēdi.

Tonija Brekstone slimību sajuta pēc koncerta 2008. gadā Lasvegasā. Ārsti sākumā domāja, ka viņai ir sirdslēkme. "23 % no manas sirds vārstuļiem un mazajiem asinsvadiem nesaņēma skābekli," atcerējās Tonija. 'Asins analīzes parādīja nenoliedzamo," viņa teica. "Tās liecināja, ka man ir vilkēde."

Sistēmiskā sarkanā vilkēde (lupus erythematosus) ir hroniska autoimūna iekaisuma slimība, kad imūnsistēma uzbrūk sava paša organisma audiem un orgāniem. Tā ir multisistēma slimība un var skart jebkuru orgānu: nieres, ādu, locītavas, plaušas, nervu sistēmu, sirdi u. c. Vilkēde atdarina citu slimību simptomus, nereti tie ir nogurums, locītavu sāpes, pietūkums, izsitumi, drudzis, un tās izpausmes cilvēkiem ir ļoti atšķirīgas, rakstīts šī mēneša izdevumā «Ko Ārsti Tev Nestāsta».

Vairāk par Tonijas slimību lasi šī mēneša izdevumā «Ko Ārsti Tev Nestāsta».

Kā tagad noris aktrises dzīve? izrādās, par spīti slimībai, piecdesmit vienu gadu vecā dziedātāja turpina gan dziedāt, gan citādi baudīt dzīvi. Viņai ir burvīgi divi dēli un vīrs, kas viņu ļoti mīl.


"Think you got me good..." #Deadwood

A post shared by Toni Braxton (@tonibraxton) on


Press day! ♥️ #Deadwood

A post shared by Toni Braxton (@tonibraxton) on



The Crew 😋♥️ @diezel.braxton @denimbraxton

A post shared by Toni Braxton (@tonibraxton) on


Loving Dubai! ☺️ Thanks to @rouge_couture for my lovely creation ♥️

A post shared by Toni Braxton (@tonibraxton) on




KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu