Ļaudis pēc Vējoņa tikšanās ar Trampu smīkņā sociālajos tīklos

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Tvitera lietotāji iesmējuši par Valsts prezidenta Raimonda Vējoņa dalību visu trīs Baltijas valstu un ASV prezidentu samitā. Trīs Baltijas valstu prezidentu un ASV prezidenta otrdien notikušajā preses konferencē katram Baltijas valstu prezidentam pienācās viens jautājums no žurnālistiem. Misēkli radījis tas, ka ASV prezidents Donalds Tramps spontāni piedāvājis Vējonim izvēlēties vēl vienu papildu jautājumu. Tramps vēl piebilda, lai izvēlas žurnālistu no uzticama avota, nevis viltus ziņu medija. Papildu iespēja samulsināja ne vien Vējoni, bet arī pašus žurnālistus.

Baltijas valstu un ASV prezidenta tikšanās ietvers deklarācijas pieņemšanu, atbalstot Baltijas valstu drošības stiprināšanu.

Tikšanās galvenās sarunu tēmas būs sadarbības stiprināšana drošības jautājumos, ekonomiskā sadarbība, sadarbība izglītības jautājumos u.c.

Kā teica Vējonis, samita laikā paredzēts pieņemt deklarāciju ar spēcīgu politisku vēstījumu, atbalstot Baltijas valstu drošību un neatkarību.

Kā ziņots, 3.aprīlī Baltijas valstu prezidentiem paredzēta tikšanās ar ASV prezidentu Donaldu Trampu, kam sekos arī darba pusdienas, kuras varot uzskatīt par atzinību Baltijas valstīm.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu