Ir iespējams pleca un ceļgala orgasms! Ceļvedis G punkta meklētājiem

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: PantherMedia/Scanpix

«Meklējiet, un jūs noteikti atradīsiet,» par seksuālās baudas virsotnes punktu - G un citiem zinātniskajā literatūrā pieminētajiem īpašo sajūtu punktiem saka pārmaiņu treneris un seksologs Artūrs Šulcs. Viņš uzskata, ka katrai sievietei ir individuālas kairinājuma zonas, kas dzīves laikā mainās, tāpēc runāt par vienu anatomisku punktu, vienādu visām planētas sievietēm, nozīmē primitivizēt seksualitātes tēmu. Ir situācijas, kad orgasmu var sasniegt ar citu ķermeņa zonu – krūšu, pleca vai ceļgala kairināšanu.

Par G punkta esamību ir lauzti šķēpi gan ginekologu, gan seksologu aprindās. Arī Artūram Šulcam nav vienkāršas atbildes: «Svarīgākais ir meklēt, un tas, kurš meklē, vienmēr atrod! Ar maigumu, mīļumu un cieņu, padariet šo procesu sakrālu.»

Sievietes dzīvē ir periodi, kad kāda ķermeņa daļa kļūst īpaši jutīga. Piemēram, hormonālo svārstību ietekmē dažas dienas mēnesī krūtis var kļūt īpaši jutīgas pret pieskārieniem.

Sieviete var piedzīvot krūšu orgasmu, kas izjūtu ziņā mēdz būt neparasti košs un krāsains.

Savukārt citās dienās sieviete negrib, lai partneris pieskaras viņas krūtīm, kas kļuvušas jutīgas un sāpīgas. «Orgasmu var sajust arī no specifiskām kustībām, piemēram, dejojot Argentīnas tango vai salsu,» tupina seksologs. Turklāt sievietei sasniegt orgasmu ir vieglāk nekā vīrietim.

«Katras sievietes dzimumorgāni un jušana kopumā ir unikāli. Erogēnās zonas nestāv uz vietas, var teikt, ka tās migrē – mainās ar gadiem un pieredzi. Brutāla G punkta meklēšana, bakstot ar pirkstu, manī izraisa skepsi. Pie manis nāk samocītas sievietes, kuras jūtas vainīgas, ka viņu partneris nespēj uztaustīt G punktu un viņas neizjūt orgasmu,» stāsta Artūrs Šulcs. «Katra tuvība ir vienreizēja un atšķirīga, G punkts nav slēdzis!»

Sievietes dzīvē var būt periodi, kad negaidīti «atdzīvojas» kāda neapgūta ķermeņa teritorija.

Piemēram, pleci kļūst tik jutīgi, ka partnera pieskārieni un skūpsti ļauj izjust ārkārtējas baudas pilnus mirkļus. Īpaši juteklisks var kļūt dibens vai ceļgali un kāju locītavas.

Turklāt sievietes fizisko un psiholoģisko komfortu ietekmē ne vien menstruālais cikls, bet arī personiskās dzīves notikumi – bērnu piedzimšana, novecošana, stress, un procesi dabā – Mēness, Saules, gada cikls, ko mēs pat neapzināmies.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu