Vējonis: Valstij jāveido iekļaujoša nodarbinātības politika atbilstoši visu sabiedrības grupu vajadzībām

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Edijs Pālens/LETA

Valsts uzdevums ir veidot iekļaujošu izglītības un nodarbinātības politiku, kas balstīta uz visu sabiedrības grupu vajadzībām un spējām, šodien pēc tikšanās ar Latvijas Neredzīgo biedrības pārstāvjiem pauda Valsts prezidents Raimonds Vējonis.

«Latvijas attīstībai ir svarīgs ikviens tās iedzīvotājs. Lai veidotos taisnīga un sociāli atbildīga sabiedrība, ikvienam ir jābūt iespējai attīstīt savu potenciālu, iegūt kvalitatīvu izglītību un piedalīties sociālekonomiskajos procesos. Šodien pārliecinājos, ka cilvēki ar redzes invaliditāti var būt apbrīnojams paraugs, kā par spīti dzīves līkločiem dzīvot pilnvērtīgi, sasniegt savus mērķus, pilnveidot talantus un sniegt atbalstu līdzcilvēkiem,» par Vējoņa uzsvērto aģentūru LETA informēja Valsts prezidenta kancelejā.

Apmeklējot Latvijas Neredzīgo biedrību (LNB) Strazdumuižā, Valsts prezidents ar dzīvesbiedri Ivetu Vējoni iepazinās ar organizācijas sniegto atbalstu redzes invalīdiem, veicinot viņu līdzdalību sabiedrības dzīvē un darba tirgū. Valsts pirmais pāris apmeklēja arī LNB rehabilitācijas centru un tikās ar Strazdumuižas dienas centra apmeklētājiem.

Vizītes noslēgumā Vējonis ar kundzi sveica LNB biedri Genovefu Blimhenu, kura 18.martā svinēja 100.dzimšanas dienu.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu