Drosmīga un iedvesmojoša modes skate

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

Universālveikals Stockmann prezentēja pavasara-vasaras kolekcijas modes skatē ar saukli «Esi drosmīga!». Šoreiz galvenā loma bija atvēlēta Stockwomann – iedvesmojošai, pašapzinīgai sievietei, kas izaicina normas, neierobežo savu pašizpausmi un, galvenais, kalpo par iedvesmu citām sievietēm, palīdzot būt drosmīgākām un pašpārliecinātākām ikdienā. Šajā pavasarī modes zīmoli aicina sievietes veidot savus likumus, aizmirstot par līdzšinējiem modes un stila noteikumiem. Šokējošas krāsas, apdrukas, izšuvumi, volāni – tendences, ko izmantot atsevišķi vai, vēl labāk, visas vienā apģērbā. Starp aktuālajām tendencēm ir sportisks siluets, brīvi krītoši dabiski audumi un romantiskas apdrukas.

Stockmann stilistes Anastasija Paškēviča un Inga Zaharova aicina: «Sagaidīsim pavasari sportiski, brīvdomīgi un daudzfunkcionāli, atcerēsimies arī par pareiziem un negaidītiem akcentiem, ko var panākt ar stilīgu aksesuāru izmantošanu, kā arī jaunām kombinācijām apģērbos.»

Modes skates laikā tika demonstrētas sezonas skaistākās un efektīgākās modes tendences, drosmīgas krāsu kombinācijas un labākie zīmoli - Boss, Ralph Lauren, Max&Co, Calvin Klein Jeans, Tommy Hilfiger, Furla, Coach, kā arī jaunpienācēji, kuri nopērkami tikai u/v Stockmann, – Victoria Victoria Beckham, Samsoe Samsoe un Opus. Šoreiz modes skatē dominēja sportiskas vibrācijas kombinācijā ar klasiskiem apģērbiem un stilīgiem aksesuāriem. Modes skates modeļu lomās bija bērni, sievietes un vīrieši visās vecuma kategorijās, demonstrējot plašāko sortimentu no universālveikalā nopērkamajiem zīmoliem.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu