1. rokkafejnīcas dzimšanas dienas īpašie viesi – «Astro’n’out»

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Mārtinš Otto

Latvijas 1. rokkafejnīcā Reiterna namā veiksmīgi aizvadīts jau sestais ar mūziku un dažādiem notikumiem piepildīts gads, atkal pienācis laiks skaļākai ballītei. Īpašie viesi roķenes 6. dzimšanas dienas svinībās, kas notiks 9. un 10. martā, būs Latvijas mūzikas viena no redzamākajām un jau labu laiku atzītākajām komandām – grupa «Astro’n’out», bet par dažādiem spilgtiem akordiem divu dienu garumā tradicionāli parūpēsies vēl virkne jaudīgu pašmāju mūziķu, kā arī alternatīvā roka apvienība no Tallinas.

Piektdienas vakarā svinības uz galvenās skatuves iesāksies ar pārbaudītu vērtību – grupas «Inokentijs Mārpls» koncertu, kam sekos jau pieminētā alternatīvā roka grupa no Igaunijas «Asylum». Pirmās dienas turpinājumā uz galvenās skatuves dēļiem svinību viesu izturību kārtīgi pārbaudīs «Atis Ieviņš & The Rock Brothers».

Otrās dienas dzīvās mūzikas programmu atklās salīdzinoši jaunā latviešu grupa «Sudden Lights», kas jau guvusi zināmus panākumus un atpazīstamību, kam apliecinājums ir viņu debijas albums «Priekšpilsētas», kas klajā nāca pērnā gada rudenī, kā arī iekļūšana Eirovīzijas atlases konkursa «Supernova» finālā.

Svinību kulminācija gaidāma sestdien pulksten 22, kad uz Latvijas 1. rokkafejnīcas galvenās skatuves kāps īpašie viesi «Astro’n’out». Pēc koncerta par ballīti līdz pat rīta gaismai sola parūpēties apvienība «Flame & The Rolltones».

Svinību pirmajā dienā ieeja Reiterna namā būs par brīvu, bet biļetes uz sestdienas koncertiem iespējams iegādāties Latvijas 1. rokkafejnīcā, kā arī «Biļešu Paradīzes» tirdzniecības vietās un internetā - www.bilesuparadize.lv. Iepriekšpārdošanā biļetes nopērkamas izdevīgāk. Aktualitātēm un papildus informācijai par 6 gadu dzimšanas dienas svinībām iespējams sekot līdzi Latvijas 1. rokkafejnīcas mājas lapā, kā arī sociālajos tīklos.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu