8. martā sveic TVNET vīrieši!

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Jānis Škapars/TVNET

8. marts ir svētku diena visām pasaules sievietēm. Tā ir, tomēr šīs svētku dienas galvenais uzdevums ir atgādināt mums pašu svarīgāko - nepieciešamību nodrošināt sieviešu un vīriešu līdztiesību arī visas atlikušās 364 dienas gadā! Šodien varam priecāties par mūsu brīvību un tiesībām, bet nedrīkstam aizmirst, ko tas ir maksājis un ka citviet par to vēl aizvien ir jācīnās... Lai vai kā, mūsu šarmantie TVNET vīrieši vēlas mums arī ko teikt...

Raimonds Ozoliņš, TVNET sporta redaktors

Pieturos pie uzskata, ka mīļotās dāmas ar puķēm vai citām dāvanām jālutina biežāk nekā Valentīna dienā un Starptautiskajā sieviešu dienā. Jūs, dāmas, esat stiprais dzimums - to pierāda fizioloģija! Vīriešiem jānovērtē, ka pēc dabas likumiem sievietes uz saviem pleciem nes lielāku nastu, lai veidotos ģimene.

Ticu, ka katram vīrietim dzīvē vajadzīgs vismaz viens atbalsta plecs - māte, vecmamma, meita, draudzene vai sieva - sveiciens jums visām!

Gatis Romanovskis, TVNET izpilddirektors

Runā, ka labākie sieviešu draugi ir briljanti. Un šeit gan nevar neko noliegt, jo, līdzīgi kā bagātākajiem cilvēkiem ir vēlme vienmēr savu bagātību audzēt, tā skaistākajām būtnēm pasaulē ir aicinājums savu daili vairot. Un viņām tas arī ir jādara, tas ir veids, kā sievietes kļūst lielas sirdī un garā.

Katru vīrieti, kas savā dzīvē ko sasniedz, rotā sieviete, kas viņam ir līdzās.

Būt līdzās un spēt sniegt atbalstu brīžos, kad tas visvairāk ir nepieciešams, uzmundrināt, kad zūd cerības, novērtēt, kad citi nesaprot, uzklausīt, kad dvēsele vārās, nav nemaz vieglākais uzdevums. Šajā mainīgajā pasaulē, kad piepeši balts kļūst melns, kad negaidot medus ir kļuvis rūgts vai negaisa mākoņi savelkas visskaidrākajā dienā, tik ļoti ir nepieciešams kas nemainīgs un neaprakstāmi vērtīgs. Tāpēc pasaulē, kad finanses ir tik nestabilas, karjera mainīga un pat veselība ir neprognozējama, liksim attiecības par mūsu stūrakmeni. Tā ir vērtība, ko neietekmē pasaules tirgus tendences, biržas līknes un globālā sasilšana. Attiecības ietekmējam tikai mēs paši, tas, ko mēs tajās ieguldīsim, būs vērtīgākā investīcija ar auglīgākajiem procentiem un garantētu atdevi, kas pārvēršas patiesajās dzīves vērtībās – mierā, pārliecībā un ticībā.

Tāpēc es jūs aicinu katru rītu, atverot acis, atcerēties – Tava lielākā vērtība ir sieviete Tev blakus, un Mīli viņu ar visu savu sirdi

un prātu tikai vienu dienu – šodienu!

Foto: Jānis Škapars/TVNET

Toms, reklāmu projektu vadītājs

Kā tai senā dziesmā dzied: «Kapteins sauc no kajītes: «Stūrman, neķer mailītes!» Tik dēļ jums, daiļās dāmas, dēļ jums. Lai gan stūrman’s stūri tur, kuģīts nogrimst - ļur-ļur-ļur.» Jums sievietēm vienmēr ir bijis milzīgs spēks, un godāsim jūs šodien un katru dienu.

Jānis Rancāns, ziņu redaktors

Lai arī Starptautiskā sieviešu diena vēsturiski veidojusies kā sociālistisko kustību protesta akcija, tā tomēr uzsver ļoti nozīmīgus jautājumus – vienādas iespējas visām sabiedrības daļām. Tādēļ, sveicot sievietes, aicinu arī pārdomāt par līdztiesības un cilvēcības vietu mūsdienu mainīgajā laikmetā!

Ingars Tenis, Auto sadaļas redaktors

Kas gan būtu pasaule bez sievietes? Klints bluķis tumšā, melnā kosmosā.

Sievietes to padara dzīvu, jo ir ne tikai sievas, draudzenes un mīļākās, bet arī mammas, māsas un meitas.

Tāpēc lai it visām priecīgi un krāšņi šodien. Bet ne tikai šodien!

Jānis Škapars, fotogrāfs

Mīļās sievietes, nelieciet fotogrāfiem atrādīt jūsu bildes uzreiz pēc fotogrāfijas uzņemšanas, jūs esat skaistas tāpat!

Foto: Jānis Škapars/TVNET

Oskars, žurnālists

8.marts jau sen nav tikai puķu pasniegšana daiļā dzimuma pārstāvēm, tā ir diena, kad lieku reizi atgādināt par līdztiesības jautājumiem un runāt par vardarbību pret sievietēm, kas joprojām ir visai augsta. Mēdz sacīt, ka svētku nekad nevar būt par daudz. Tāpēc, dārgās sievietes, vairāk mīļuma, vairāk smaida, laimes un lai sveicieni šodien nepārvēršas par divkāršu vardarbību rītdien!

Mārtiņš Otto, video sadaļas redaktors

Ir pagājuši 100 gadi, un cilvēktiesības ir spērušas milzu soli pretī progresam, par to ir milzu prieks! Tomēr ir momenti, kad daudzi tiesības pārprot un aizmirst par pienākumiem un elementāru cilvēcīgumu. Mēs visi kļūdāmies, mēs visi esam cilvēki, man šķiet, ka brīžiem vajag vienkārši atslābt. To arī vēlos novēlēt visām sievietēm - atslābt. Mēs, vīrieši, bez jums nevaram, jūs bez mums arī. Tā nu tas dabā iekārtots. Mīlam viens otru un drusku atslābstam par lietām. Jā, arī jūs drīkstat un varat stiept klavieres uz piekto stāvu, bet labāk ļaujiet to darīt mums, vīriešiem. Bučas un priecīgu šo īpašo dienu!

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu