Nauda, sekss, jauna karjera jeb ko marts sola katrai horoskopa zīmei!

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: depositphotos.com

Marta mēneša horoskops.

AUNS Marta pirmajās divās nedēļās nav vēlams kārtot nekustamā īpašuma jautājumus, kā arī risināt ar kredītiem saistīto. Labāk nedaudz nogaidi, citādi vari iedzīvoties nevajadzīgās galvassāpēs un pat finansiālos zaudējumos. Šis periods ir daudz atbilstošāks radošu lietu realizācijai. Tu labi sapratīsies ar jauno paaudzi, spēsi ne tikai uzrunāt to, bet arī gūt pretī iedvesmu, jaunas idejas, citādāku skatījumu uz pasauli. Mēneša vidū var nākties kārtot birokrātiskus jautājumus, doties uz valsts iestādēm. Ja tev jākārto dokumentācija, esi savaldīgs un piesardzīgs, rūpīgāk iepazīsties ar konkrētā papīra saturu. Attiecībām ar otro pusīti svarīgāka var izrādīties mēneša nogale, kad ne reizi vien domās pārcilāsi nopietnus nākotnes plānus, apspriedīsi tos kopīgi ar otro pusīti. Partneris var izteikt zināmus pārmetumus, ka tu esi pārāk uzstājīgs, un šoreiz viņam var izrādīties taisnība.

VĒRSIS Savā rīcībā būsi apdomīgs un pacietīgs. Spēsi pieņemt pareizos lēmumus, arī saspringtos brīžos. Kopumā marts ir piemērots mēnesis iesākto lietu attīstīšanai, pilnveidošanai. Iespējams, tev radīsies pāris idejas, kā padarīt darba procesu daudz efektīvāku, ienesīgāku. Saskarsmē ar sadarbības partneriem ātri vien panāksi sev labvēlīgu lietu gaitu, kā arī iegūsi viņu cieņu un atbalstu. Mēneša vidū un pašā izskaņā esi piesardzīgs naudas lietās. Iespējams, uzradīsies kāds krāpnieks, kurš tā vien tīkos pēc daļas no tavas materiālās labklājības. Noteikti neļaujies vieglas peļņas vilinājumam, kā arī nesāc sadarbību ar mazpazīstamiem cilvēkiem. Zvaigznes iesaka vairāk laika veltīt sevis izglītošanai, kā arī attīstībai garīgajā plānā. Mīlas jomā marts solās būt bezrūpīgs un romantiska noskaņojuma caurvīts.

DVĪŅI Esi draudzīgāks attiecībās ar kolēģiem, domubiedriem, neļauj ikdienas stresam, negācijām iedragāt labvēlīgo saskarsmi ar apkārtējiem. Mēnesis piemērots, lai apzinātos savas nepilnības un censtos tās arīdzan novērst. Ir vērts nopietnāk pievērsties veselīgam dzīvesveidam, piekopt regulārākas fiziskās aktivitātes. Marta otrā un trešā nedēļa piemērota saimniecisku jautājumu risināšanai. Tavas analītiskās dotības būs labā līmenī, tās palīdzēs īstenot nospraustos mērķus un patīkami izcelties uz līdzgaitnieku fona. Pilnīgi iespējams, tiksi negaidīti iesaistīts jautru un atmiņā paliekošu notikumu virpulī. Kāds Dvīnis var nolemt doties apceļot dzimtās vietas vai arī pieņemt paziņu aicinājumu, doties eksotiskā piedzīvojumā. Lai ko tu arī nolemtu darīt, noteikti pirms tam izrunājies ar otro pusīti, pajautā viņas viedokli, citādi partneris var sajusties viens, atstumts.

VĒZIS Laiks līdz marta vidum, akcentēs pat ļoti aktīvu periodu darba jomā. Esi gatavs papildu pienākumiem, jauniem izaicinājumiem. Ja priekšniecība sniedz kādas norādes, esi apzinīgs, rūpīgi ieklausies tajās! Komunikācija ar kolēģiem vairāk būs atkarīga no tava noskaņojuma, kurš var būt visai svārstīgs. Taču līdzgaitnieki, kuri jau tevi iepazinuši, īpaši neņems galvā, ja pateiksi ko asāku, emocionālāku. Šis mēnesis var izrādīties veiksmīgāks Vēžiem, kuri saistīti ar pedagoģiju, medicīnu un tirdzniecību. Ja esi priekšnieks, jo svarīgāk neļaut emocijām vaļu, rūpīgāk kontrolēt padoto darbu! Mēneša otrajā pusē varēsi nedaudz uzelpot, darba tempi nedaudz samazināsies. Tev radīsies iespēja vairāk laika veltīt ģimenei, savam vaļaspriekam. Iespējams, ka nolemsi labiekārtot savu mitekli, būsi gatavs pārmaiņas veikt paša spēkiem, kas tev arīdzan lieliski izdosies.

LAUVA Gan privātajā dzīvē, gan darba gaitās lielu nozīmi spēlēs apkārtējo cilvēku uzslavas, novērtējums. Ja nedzirdēsi tik kārotos komplimentus, nejutīsi līdzgaitnieku apbrīnu, jutīsies nedaudz nomākts, sāksi domāt, vai ej dzīvē pareizo ceļu. Esi drošs, viss ir kārtībā, tu tikai nedaudz saasinātāk uztver apkārt notiekošo. Tās Lauvas, kuras saistītas ar skatuves mākslu, var uzgavilēt, jo viņām patiesi izdosies sasniegt auditorijas sirdi. Arī lietišķās jomas pārstāvji pratīs likt lietā savu dabas doto aktiera talantu, oratora spējas. Personīgajā dzīvē esi piesardzīgāks ar izteicieniem, apgalvojumiem. Šomēnes arī otrā pusīte var būt nedaudz uzvilkta. Labāk esi diplomātiskāks, atturies no pārmetumu izteikšanas, vairāk rūpējies par laulātā drauga labsajūtu. Mēneša izskaņā pilnīgi iespējams ļoti patīkams likteņa sagādāts pārsteigums.

JAUNAVA Labā saprašanās ar priekšniecību var nest patīkamas pārmaiņas karjerā. Šomēnes Jaunava kļūs patiesi rosīga, vēlēsies ne vien apliecināt sevi augstākstāvošo acīs, bet arī veicināt sapratni ar līdzgaitniekiem. Pilnīgi iespējams, tu iesaistīsies kādā asociācijā, pievērsīsies jaunas domubiedru grupas izveidei. Panākumos lielu lomu spēlēs tavas organizatoriskās dotības un lietišķā nostāja pret visu. Vienīgais šķērslis, kas tavā priekšā šomēnes var rasties, ir paša nemiers, nedrošības sajūta. Centies pārvarēt vājuma brīžus, jo tie noteikti nebūs ne ilgi, ne tik smagi kā varētu domāt. Stresa noņemšanai labi palīdzēs fizisks darbs, sportiskas aktivitātes, meditācija. Arī mīļotais cilvēks ar savu klātbūtni, var palīdzēt atgūt iekšējo līdzsvaru, nosvērtību un ticību saviem spēkiem. Marta izskaņā būtu pareizi atturēties no lieliem pirkumiem un nekustamā īpašuma lietas pārcelt uz nākamo mēnesi.

SVARI Marta sākumā esi nopietnāks savā nostājā, kad lietas skar darbu, finansiālos jautājumus. Neļaujies ilūzijām, kad mazpazīstamas personas sola tev ātru un bezrūpīgu peļņu, rūpīgāk izsver visus riskus, pirms iesaisties jaunos darījumos! Šomēnes vairām veiksies Svariem, kuri saistīti ar masu medijiem, darbojas kā vidutāji, kā arī pārstāv mākslas pasauli. Kas nu tev viennozīmīgi padosies, tas ir jaunu kontaktu veidošana, radošās izpausmes. Pat ja nonāksi saspringtākā situācijā, ātri vien spēsi no tās izkļūt, pateicoties savam šarmam un draudzīgajai nostājai. Sākot ar mēneša vidu, līdz pat marta beigām, var aktualizēties ar dzīvesvietu, pārvākšanos, ārzemju braucieniem saistītais. Ja nepieciešams, vari gūt jaunas zināšanas, kā arī nodot savu pieredzi apkārtējiem.

SKORPIONS Marts tev būs labvēlīgs periods, lai uzlabotu attiecības ar tuviem cilvēkiem. Iespējami arī jūtami profesionāli sasniegumi, savu pozīciju nostiprināšana, ko panāksi ar sev raksturīgo pārdomāto, tai pašā laikā izveicīgo rīcību. Taču ne tikai tavi panākumi profesionālajā jomā, bet arī mīlas frontē notiekošais var piesaistīt publikas uzmanību, padarīt tevi atpazīstamu plašākai sabiedrībai. Lai mēnesis būtu patiesi izdevies, centies atturēties no spītības, būt atvērtāks pret visu veidu novitātēm. Lai atslēgtos no darba jautājumiem, zvaigznes iesaka pievērsties ar psiholoģiju, ezoteriku saistītām lietām. Tās ātri vien novirzīs tavas domas daudz interesantākā, turpat arī globālākā līmenī. Attiecībās ar otro pusīti būs stabilas un patīkamas, dažubrīd pat šķietami nedaudz garlaicīgas.

STRĒLNIEKS Šis būs jaunu iespēju un izaugsmes brīdis, ja vien spēsi saskatīt un noķert radušās izdevības «aiz astes». Lielu nozīmi spēlēs pazīšanās ar vajadzīgajiem cilvēkiem, kā arī spēja radīt par sevi zinoša un pārliecināta cilvēka iespaidu. Lai neiedragātu savu profesionālo reputāciju, atturies apspriest lietas, kuras tā īsti nepārzini, labāk turies pie labi iepazītiem tematiem! Mēneša vidū un izskaņā var aktualizēties ar ārzemēm, braucieniem saistītais. Tev padosies ar reklāmu saistīti pasākumi. Pilnīgi iespējams, radīsies iespēja pārstāvēt sava uzņēmuma intereses, labo vārdu kādā konferencē vai izstādē. Privātā dzīve var nedaudz palikt novārtā, jo galveno uzmanību vēlēsies koncentrēt darbam. Tas nenoliedzami ir apsveicami, taču pielūko, lai otrā pusīte nesāk justies pamesta, vientuļa. Neskatoties uz aizņemtību, vienmēr var atrast mirkli sev svarīgam cilvēkam.

MEŽĀZIS Mēneša sākumā nebūsi pārāk enerģisks, tieši pretēji, vēlēsies vairāk laika pavadīt atpūšoties. Un zvaigznes arī neiesaka sevi spiest kaut ko darīt ar varu. Centies paveikt pašu nepieciešamāko un patiesi ļauties kam tīkamākam. Līdz marta vidum nevajadzētu parakstīt līgumus, slēgt jaunus darījumus, veikt svarīgas pārrunas. Daudz labāk padosies ikdienišķi, labi zināmi darbi. Attiecībās ar otro pusīti centies būt atvērtāks. Partneris labi sapratīs, kā uzlabot tavu omu, iedvesmot jauniem sasniegumiem. Sākot ar trešo nedēļu, tevī modīsies jauns enerģijas lādiņš, kurš neļaus sēdēt mierā, liks aktīvi meklēt izaugsmes iespējas. Kāds Mežāzis var sadūšoties sākt savu biznesu, cits paplašināt esošo darbību. Tev noteikti ir vērts izmantot šo emocionālo pacēlumu, lai uzlabotu savu dzīves kvalitāti!

ŪDENSVĪRS Pratīsi ātri un veiksmīgi pielāgoties jauniem apstākļiem, gūt vajadzīgos kontaktus, pārvarēt savā ceļā esošos šķēršļus. Zīmīgs mēnesis Ūdensvīriem, kuri veic analītisku, pētniecisku darbu. Tu labprāt darbosies sabiedrības interesēs, būsi nesavtīgs, pat augstsirdīgs. Pilnīgi iespējams, iesaistīsies kādā labdarības akcijā vai pat pats tādu noorganizēsi. Naudas lietās marts solās būt gana ražīgs. Vienīgi, ja tavās rokās nonāk lielākas naudas summas, centies kaut nedaudz atlikt nebaltai dienai. Ģimenes dzīvē marts var nest pārmaiņas. Ja kādam Ūdensvīram attiecības būs sevi izsmēlušas, viņš būs gatavs tām pielikt punktu un, daudz nedomājot, meklēt ko sev saistošāku. Risinot privāta rakstura jautājumus, gan ir svarīgi nepārsteigties, pārliecināties, ka patiesi esi gatavs pieņemt to vai citu lēmumu.

ZIVIS Klāt ir tavs laiks! Marts, kad Zivju zīmes pārstāvji svin dzimšanas dienas, ir periods, kad zvaigznes attiecībā pret viņiem būs īpaši labvēlīgas. Dažubrīd gan var nedaudz pietrūkt laika un naudas, lai pilnībā izmantotu radušās iespējas, taču tu par to nesatrauksies. Ja tev padomā mākslinieciskas aktivitātes – uz priekšu, ja biznesa darījumi, esi nedaudz piesardzīgāks, it sevišķi kārtojot naudas jautājumus, parakstot visu veidu dokumentāciju! Mēneša sākumā iespējamas nelielas nesaprašanās ar kolēģiem, taču tu esi gana labs psihologs, lai tās ātri atrisinātu vai pat no tām pilnībā izvairītos. Marta vidū velti nedaudz vairāk uzmanības savam veselības stāvoklim. Parūpējies, lai tavs uzturs būtu gana bagāts ar vitamīniem un minerālvielām, kā arī vairāk uzturies svaigā gaisā. Mēneša izskaņā iespējami neplānoti braucieni, jauni kontakti.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu