Gvineta Paltrova kaislīgi skūpstās ar saderināto Valentīndienā

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: bradfalchuk/ Instagram

Gvineta Paltrova un Breds Falčuks ir acīmredzami iemīlējušies. Par savu saderināšanos viņi paziņoja šā gada janvāra sākumā. Viņu attiecības ilgst trīs gadus, bet pazīstami ir jau septiņus gadus.

Pēc Valentīndienas Breds (46) savā Instagram kontā dalījās ar mīļu attēlu, kurā skūpsta savu līgavu pie veselīgi klāta galda. Lai arī šī viņiem bija pirmā Valentīndiena kā saderinātam pārim, tomēr viņi to nepavadīja divatā, galds bija klāts piecām personām.

Breds pie ievietotā attēla piebilda: «Iepriekšējās dienas vakariņas,» izsakot atzinību Džerija Seinfilda sievai Džesai (46) par receptēm no viņas pēdējās grāmatas «Food Swings».

Dienu iepriekš Gvineta (45) savā Instagram kontā ievietoja selfiju ar sevi un mīļoto, nododot visiem sveicienus: «Priecīgu Valentīndienu visiem, it īpaši Bredam Falčukam!»

Happy Valentine’s Day to all especially @bradfalchuk ❤️

A post shared by Gwyneth Paltrow (@gwynethpaltrow) on

Paziņojot par savu saderināšanos, pāris sacīja: «Mēs esam neticami laimīgi, ka kopīgi līdz šim notikumam esam nonākuši, un mūsu kopīgie panākumi un neveiksmes var kalpot par pamatu veselīgām un laimīgām attiecībām.»

Pāris pirmoreiz satikās Breda veidotajā TV šovā «Glee», kur Gvinetai bija neliela loma.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu