Dāvids: kāzas uz kredīta ir tas pats, kas karātavu cilpu sev nopirkt

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Nav noslēpums, ka kāzu rīkošana saistās ne tikai ar krāšņu ceremoniju un neaizmirstamām atmiņām, bet var cirst arī krietnu robu jaunlaulāto maciņā. Tāpēc ne reizi vien populārāko iemeslu vidū, kāpēc vēl pagaidīt un ar laulību ceremoniju, tiek minēts naudas trūkums. Sak, iekrāsim līdzekļus un tad! Tiesa, ir arī pāri, kuri nevēlas gaidīt, tāpēc līdzekļus kāzu rīkošanai aizņemas bankā. Vai tā tiešām ir tik laba doma?

Karstas diskusijas šī tēma raisīja sarunu šovā «Starp mums runājot», kas «STV Pirmā!» ekrānos būs skatāms jau rītvakar. Modes mākslinieks Dāvids, kā arī aktrise un jāšanas sporta trenere Ieva Aleksandrova-Eklone ir pārliecināti, ka šāda rīcība ir absolūti muļķīga.

«Tas ir kā aiziet sev karātavām cilpu nopirkt,» raidījumā ironizē Dāvids.

Viņš bilst, ka kredīts šajā gadījumā tiekot ņemts, lai izrādītos un atstātu iespaidu nevis uz sevi, bet apkārtējiem. «Man nepatīk, ka mums mēģina iepotēt, ka šie tingeļtangeļi ir galvenais dzīvē. Nu nav tas galvenais! Tādi svētki nāk un iet - dzīve nav meksikāņu seriāls ar pārkrāsotām lūpām un liekām skropstām,» kā allaž tiešs savos izteikumos ir Dāvids.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu