«Prāta vētra» maijā uzstāsies Birmingemas, Mančestras un Londonas «O2» koncertzālēs

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Brainstorm.lv

Latviešu grupa «Prāta vētra» no 3. maija līdz 5. maijam uzstāsies Birmingemas, Mančestras un Londonas «O2» koncertzālēs, liecina grupas mājaslapā publicētā informācija. Birmingemas koncertzālē «O2 Academy 2» grupa uzstāsies 3. maijā, Mančestras koncertzālē «O2 Ritz Manchester» 4. maijā, savukārt Londonas koncertzālē «O2 Shepherd’s Bush Empire» mākslinieki uz skatuves kāps 5. maijā.

«O2 Shepherd’s Bush Empire» koncertzāle ir viena no slavenākajām Lielbritānijas koncertu vietām, kur uzstājušās tādi mākslinieki kā «The Rolling Stones», Džonijs Kešs, Elviss Kostello, «Sex Pistols», Deivids Bovijs, «Blur», Bjorka, «The Cure» u.c. Mančestras «O2» koncertzālē viesojušies mākslinieki «Arctic Monkeys», «Future», «The Maccabees» un «Method Man & Redman», bet uz Birmingemas koncertzāles skatuves kāpuši «Disclosure», «Them Crooked Vultures», «Imagine Dragons» un «The Black Crowes».

Savukārt 15. februārī «Prāta vētra» uzstāsies Maskavā, 21. aprīlī - Dublinā, bet 12. maijā - Viļņā.

Kā ziņots, «Prāta vētra» šovasar dosies Latvijas turnejā, atklājot to ar uzstāšanos 21. jūlijā Jelgavā, Lielupes pļavā pretī Jelgavas pilij. 28. jūlijā Valmierā koncerts notiks pilsētas centra Dīvaliņa pļavās, bet 3.augustā «Prāta vētra» uzstāsies Ventspils Reņķa dārzā. 11. augustā grupa sniegs koncertu Daugavpilī, bet turnejas noslēgums notiks 17. augustā Mežaparka Lielajā estrādē.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu