Kerēvica: Latvijas sievietes «izšķīst» un pazaudē sevi

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

«Sievietēm ir «izšķīšanas sindroms». Dažas paliek par tādu kā «Latgales deķi». Sievietes nerealizējas, jo fokuss, piemēram, ir likts uz partneri vairāk nekā uz sevi. Tad parādās bērni, un viņa atkal ir visur citur. Tad pārlieku lielā pucēšanās un sekošana līdzi uzliktajiem standartiem,» - par to, kā pašmāju sievietes mēdz pazaudēt sevi, sarunu šovā «Starp mums runājot», kas pie «STV Pirmā!» skatītājiem nonāks jau rītvakar, savos novērojumos dalās dziedātāja Ieva Kerēvica.

Kā Ieva tiek galā ar sabiedrības uzliktajiem standartiem? Dziedātāja neslēps, ka arī pati piedzīvojusi grūtus mirkļus – jo īpaši pēc meitiņas piedzimšanas. «Visi žurnāli ir pilni ar to, kā kam ir jābūt. Un es saprotu, atvainojiet par izteicienu, ņefiga, es neatbilstu tiem standartiem. Tu jau tā nesaproti, kas ar tavu dzīvi tagad notiks, tāpēc vienā brīdī spriedze ir nenormāla!» Brīdī, kad meita nevēlējusies ņemt krūti, taču visapkārt Ieva to vien dzirdējusi, ka mātes piens ir vissvarīgākais, jaunā māmiņa cīnījusies līdz izmisumam, taču tad sapratusi: «Lai viss iet pilnīgā ratā. Man ir svarīgi izgulēties! Es esmu mierīga, arī meitai ir labi.» Tāpēc turpinājusi mazuli barot ar mākslīgā piena maisījumu. «Un nekas no tā nav mainījies,» tā Ieva.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu