ASV lidostā arestē realitātes šova komandu, kas centās ienest viltus spridzekli

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: EPA/Scanpix

Ņūarkas starptautiskajā lidostā Ņūdžersijas štatā, ASV, aizturēta realitātes šova filmēšanas komanda, kas esot mēģinājusi tur ienest viltus spridzekli, vēsta raidorganizācija BBC. Arestēti septiņi cilvēki, kuri turēti aizdomās par mēģinājumu uzfilmēt to, cik viegli vai grūti ir šādu ierīci izdabūt cauri lidostas drošības kontrolei.

Lidostas drošībnieki sacīja, ka esot atraduši somu ar priekšmetu, «kas atbilda visām improvizētas eksplozīvas ierīces pazīmēm». Darbinieki izpētīja priekšmetu un atzina, ka tas nav bīstams.

ASV mediji ziņo, ka ceturtdien notikušajā incidentā esot bijusi iesaistīta radošā komanda, kas strādā pie telekanāla CNBC realitātes šova «Staten Island Hustle».

Producentu kompānija «Endemol Shine North America» paziņojusi, ka pēta notikušā apstākļus un sadarbojas ar policiju. Uzņēmums atvainojās par «neērtībām». Kompānija uzņēmusi tādus šovus kā «Big Brother», «MasterChef» un «Fear Factor».

Komanda esot gribējusi nofilmēt drošībnieku reakciju un apkārtējo paniku šādā situācijā, atsaucoties uz zinošiem avotiem, ziņo «New York Daily News». No putekļusūcēja detaļām un vadiem veidoto «spridzekli» esot apskatījis lidostas drošības dienesta spridzekļu eksperts un atzinis, ka tas nerada nekādu apdraudējumu.

Filmēšanas komandai draud apsūdzības par mēģinājumu izraisīt trauksmi un naudassodi līdz 13 000 ASV dolāru katram.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu