Obama atklāj gada iemīļotākās dziesmas

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Vida Press

Bijušais ASV prezidents Baraks Obama svētdien savā Facebook profilā publicējis nu jau tradicionālo mīļāko dziesmu sarakstu. Arī šoreiz Obama nodemonstrē, ka viņam ir lieliska un, galvenais, dažāda muzikāla gaume.

Starp Obamas favorītiem, kā allaž, ir vairāki hiphopa ieraksti, īpaši viņš izceļ Komptonas repera Kendrika Lamāra ierakstus, arī repa mogula Jay-Z, neosoula mūziķa Frenka Oušena (Frank Ocean) un repera «Chance the Rapper» ierakstus.

Blakus urbānajai mūzikai atrodami arī īru kvarteta «U2», «The National» un pat bijušā «One Direction» dalībnieka Harija Stailza skaņdarbi.

«Savas prezidentūras laikā iesāku tradīciju - savu iecienītāko grāmatu un mūzikas ierakstu saraksta publicēšanu,» viņš raksta. «Tas bija jauks veids, kā reflektēt par aizgājušo gadu, darbiem, kas spējuši rezonēt. Tagad, kad man ir vairāk brīva laika, vēlos atkal dalīties ar savām iecienītākajām grāmatām un ierakstiem.»

No jaunajiem māksliniekiem viņš izceļ R&B dziedātāju Solanu Imani Rovu (Solána Imani Rowe), kas plašāk pazīstama kā SZA. Īpaši viņam tuva bijusi dziesma «Broken Clocks».

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu