«Egoistei» top jauns pārdomu blogs «Rozā zilonis!»

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: No personīgā arhīva

Šogad mana sirds pukst vēl mazliet straujāk nekā citus gadus, jo es un mana sleja «Rozā zilonis» esam atraduši ceļu pie Tevis, TVnet lasītāj, tieši ap Ziemassvētku laiku! Mūsu ceļš ir bijis gana garš, ne tikai par manu dzīvi runājot un visu to, ko esmu paspējusi sadarīt un apgūt, bet arī tāpēc, ka sadarbība ir auklēta jau vairākus gadus, līdz beidzot tai ir pienācis laiks tapt! Droši vien šis ir vislabākais laiks, ja piekrīt tam, ka viss notiek tieši tā, kā tam ir jānotiek!

Par ko gan es rakstīšu un kāpēc «Rozā zilonis»?!

Rakstīšu par visu aktuālo, kas ir šeit un tagad, kas dzīvo starp mums, Tevī, tāpat kā arī manī. Par mums - sievietēm, vīriešiem, bērniem, vecākiem, attiecībām un mēģināšu runāt par tēmām, par kurām nez kāpēc noklusējam, lai gan tās dzīvo un ir ar mums. Tāpēc arī Rozā zilonis.

Iedomājies - istabā stāv rozā zilonis un visi izliekas, ka to neredz! Lielu rozā ziloni! Diezgan neērti varētu būt! Un šīs neizrunātās, neapzinātās, noklusētās, apslēptās tēmas mūsu dzīvēs arī ir šis Rozā zilonis, kuru izlikties neredzam kļūst arvien grūtāk, laikam ejot. Īpaši veiksmīgi eksemplāri, notušējot realitāti čempiona cienīgiem centieniem, iedzīvojas veģetatīvā distonijā, kas šobrīd ir īpaši populāra diagnoze bez diagnozes, vai piedzīvo kāda cita veida diskomfortu.

Annas Krimeles facebook lapa

Liksim galdā gardas tēmas un augsim kopā!

Personīgi man patīk lasīt rakstus, kur tiek uzdoti jautājumi un mēģināts uz tiem atbildēt, tāpēc aicinu arī jūs man sūtīt savus stāstus, jautājumus, pārdomas par aktuālām tēmām un kopā veidot šo sleju. Būšu priecīga par Tavu atsaucību un dalību šajā projektā! E-pasta adrese, kur gaidīšu vēstules no Tevis, - woman@tvnet.lv

Priecīgus Ziemassvētkus un Laimīgu Jauno gadu!

Personības izaugsmes trenere, geštalta praktiķe, Ēriksona terapijas meistare, teoloģe

Anna Krimele

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu