Veisbārdis: Dzīvē ir bijis tā, ka nav iespējas nopirkt dāvanas

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: STV

Par dzīves vērtībām «STV Pirmā!» sarunu šovā «Starp mums runājot» atgādinājis mūziķis un grupas «Ducele» dalībnieks Arnis Veisbārdis.

Brīdī, kad viens no raidījuma vadītājiem Valdis Melderis dalībniekiem uzdeva visai ironisku jautājumu par muļķīgākajām Ziemassvētku dāvanām un to, vai reiz ir saņemts tik klišejiskais pretblaugznu šampūns vai veļas pulveris, mūziķis atzina, ka esot gan saņēmis – šampūnu no sievasmātes. Turklāt bijis ļoti priecīgs par šādu dāvanu.

«Jebkura dāvana ir laba, ja cilvēks to no sirds ir vēlējies uzdāvināt un ja viņam ir bijusi iespēja to iegādāties. Man dzīvē ir bijis tā, ka nav bijusi iespēja vispār neko iegādāties. Bija tā, ka arī viena konfekte no manis bija dāvana. Ja manai sievasmātei pietika naudiņas priekš tā šampūna, es jau labprāt!» kolēģus pie raidījuma sarunu galda par svētku būtību aizdomāties aicināja Arnis Veisbārdis.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu