Kena Bloka parodētājs izvēlas 60 zirgspēku Ford Fiesta

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ekrānšāviņš no video

Slavenajam Kenam Blokam pakaļdarinātāju netrūkst. Viens no tiem ir kāds Etjēns Guerra, kura kontā tagad ir jau divi parodijvideo ar vēstījumu, ka pat bez vērā ņemama budžeta un 650 zirgspēku mašīnas ir iespējams radīt atraktīvu Gymkhana video.

Guerra šajā video brauc ar 1994.gada Ford Fiesta, kas vizuāli pietuvināts Kena Bloka aizvadītās sezonas rallijkrosa mašīnai. Uzlīmju dizains gan ir vienīgais vienojošais elements, jo atšķirībā no rallijkrosa mašīnas, kas attīsta ap 600 zirgspēkiem, Guerras automobilim ir pieticīgi 60 zirgspēki. Vai jaudas trūkumu ir iespējams kompensēt ar salonā uzstādītu iespaidīga izmēra rokas bremzes sviru un palēninātiem kadriem, skaties video.

Var piebilst, ka Bloka kontā šobrīd jau ir deviņas Gymkhana epizodes, kā arī vairāki speciāli projekti, piemēram, Terrakhana ar Kena Bloka trakošanu apvidū un Climbkhana, kurā Bloks traucas pretī Paikspīkas virsotnei savā 1400 zirgspēku automobilī.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X

Tēmas

Nepalaid garām!
Uz augšu