«Otras puses» jubilejas koncerts jau piektdien

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Edgars Kalmēns/TVNET

1. decembrī koncertzālē «Palladium» pašmāju popmūzikas grupa «Otra puse» noslēdz 25 gadu jubilejas svinības. Kopā ar grupu uz skatuves kāps tās dibinātāji - Aigars Grāvers un Aigars Krēsla, kuri tālajā 1992. gadā muzikālajam projektam pieaicināja dziedātāju Normundu Pauniņu un pianistu Ivaru Makstnieku. Tajā laikā radītās dziesmas - «Pēc lietus», «Balāde par 3 saucieniem» un «Vēstules» vēl joprojām tiek atskaņotas un klausītas.

Uz skatuves tiks aicinātas arī dziedātājas un grupas draugi - Antra Stafecka, Aija Andrejeva un Dināra Rudāne. Ar Antru grupa izpildīs tādas Latvijā mīlētas dziesmas kā «Uzzīmē mani», «Kopā», «Es tev» un pēdējo sadarbības veikumu muzikālajos darbos - «Tavās rokās» un «Taurenis».

Dziesma «Ave Pali» nav iedomājama bez Aijas balss, bet Dināras vokāls dziesmai «Balss», kas tika ierakstīta 2013. gadā, šodien iedevis pavisam citu, daudz plašāku skanējumu.

Iesildīs jauna grupa «M?r», kas tieši šobrīd ieraksta savu pirmo mūzikas albumu. Grupas sastāvs - Madara Murņikova (vokāls), Krists Krūskops, Alfrēds Sebris, Normunds Krišjāns.

«Atskatīsimies uz 25 gadu laikā paveikto un prezentēsim dubultalbumu - «Labākās dziesmas. Notis. Vārdi». Tajā iekļautas 32 dziesmas, kas tapušas laika posmā no 1992. līdz 2017. gadam. Esmu priecīgs un laimīgs, ka, neskatoties uz ilgo laiku, kas pagājis kopš grupas dibināšanas, mūsu dziesmas joprojām ir dzīvas un tautā mīlētas. Šobrīd grupa ir stipra un saliedēta. Mēs esam kā labs, nogatavojies vīns, ar katru gadu kļūstot labāki un skanīgāki. Mums šie koncerti ir svētki, tāpēc svinēsim tos kopā,» tā grupas solists Normunds Pauniņš.

Ieeja no plkst. 19. Grupas «M?r» uzstāšanās 19:20. «Otra puse» uz skatuves kāps plkst. 20.

Biļetes www.bilesuserviss.lv.

www.bilesuserviss.lv

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu