Rīgā par € 138 000 eiro veiks luksoforu atjaunošanu

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ieva Lūka / LETA

Šodien Rīgas domes Satiksmes un transporta lietu komiteja atbalstīja papildu 25 933 eiro piešķiršanu luksoforu objektu atjaunošanai, kopumā šim mērķim atvēlot 137 933 eiro, skaidroja domē.

Satiksmes departamenta pārstāvis Emīls Jakrins skaidroja, ka konkursa laikā pretendenta iesniegtais piedāvājums luksoforu atjaunošanas procedūrai izrādījies lielāks, nekā departaments sākotnēji bija plānojis. Viņš arī norādīja, ka konkursa uzvarētājs bijis vienīgais pretendents, kurš pieteicis savu kandidatūru.

Domes deputāti pauda bažas par to, ka tikai viena kandidāta pieteikšanās varētu būt par pamatu neobjektīvi notikušam konkursam, taču Jakrins šīs bažas noraidīja.

Viņš norādīja, ka luksoforus plānots atjaunot gan šā, gan nākamā gada laikā.

Papildu līdzekļus šim mērķim plānots piešķirt no Satiksmes departamentam jau piešķirtā budžeta finansējuma, proti, samazinot līdzekļu summu objekta «Satiksmes pārvads pār dzelzceļu pie Brasas stacijas pārbūve» iepirkumam.

Sākotnēji luksoforu objektu atjaunošanai bija plānots novirzīt 112 000 eiro.

Galīgo lēmumu par finanšu piešķiršanu pieņems Rīgas dome.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu