Pārvērtības piedzīvo valmieriete Solvita: no lauksaimnieces līdz dāmai

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

«STV Pirmā!» skatītājas raidījumā «Ievas jaunās pārvērtības» šonedēļ varēja sekot līdzi tam, kā valmieriete Solvita savai dzīvei piešķīra jaunu asumu – viņa ne tikai piedzīvoja vizuālas pārvērtības, bet arī Ainas Poišas un Initas Silas vadībā centās atvērt savu personību, izkāpt ārpus savas komforta zonas, cīnīties ar rutīnu un dzīvei iegūt pavisam citas, adrenalīna pilnas nokrāsas.

Ikdienā Solvita kopā ar vīru un bērniem audzē dārzeņus un mellenes savā lauku saimniecībā, bet brīvajā laikā aizraujas ar dejošanu un rokdarbiem. Piesakoties raidījumam viņa neslēpa, ka ir gatava pārmaiņām, taču pašai ir grūtības izvēlēties piemērotāko apģērbu un matu sakārtojumu.

Foto: Publicitātes foto

«Man patīk un šķiet, ka piestāv ziedu motīvi un krāsaini apģērbi, taču atkal apstājos pie modeļa un salikuma un tā arī neko jaunu neiegādājos. Matu griezumu neesmu mainījusi jau teju 10 gadu un man tas jau apnicis, bet mana frizierīte neko nemaina, sakot, ka tas ir tas, kas man piestāv. Es vēlos pārvērsties no pelnrušķītes par dāmu.» tā par sevi teic Solvita, kura pavisam drīz svinēs 40 gadu jubileju.

Lai Solvitu mudinātu uzņemties lielāku iniciatīvu pār savu dzīvi, kļūt brīvākai un atraisītākai, Aina Poiša sievieti aizveda uz Sporta kompleksu «333», ļaujot izjust īstu brīvību un lidojuma sajūtu, traucoties neprātīgā ātrumā pa sacensību trasi. Bet ņemt vērā Solvitas mīlestību pret dejošanu, Inita Sila sarūpēja viņai tikšanos ar vienu no sievietes elkiem – horeogrāfu Agri Daņiļeviču – Solvitai bija iespēja piedalīties «Dzirnu» mēģinājumā un ļauties improvizācijas burvībai, aizmirstot visas ikdienas rūpes.

Foto: Publicitātes foto

Frizieris Solvitai izvēlējās karē tipa griezumu, kas lieliski izceļ sievietes sejas vaibstus, turklāt ļauj matus saņemt copītē, kas Solvitai kā dejotājai bija īpaši būtiski. Stiliste Indra Salceviča valmierieti ietērpa elegantās mežģīņu kleitās un garderobi «izkrāsoja» ar bordo krāsas mētelīti, kuru ieraugot Solvita atzina, ka šādas krāsas tērps viņas skapī vēl nav bijis.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu