Piektdienas pēcpusdienā būs palēnināta satiksme uz Rīgas apvedceļa pie Salaspils

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Evija Trifanova/LETA

Turpinās būvdarbi uz Rīgas apvedceļa pie tilta pār Mazo Juglu netālu no Salaspils, tāpēc piektdienas pēcpusdienā, kad daudzi dosies ārpus Rīgas, satiksme tur var būt īpaši palēnināta, aģentūru LETA informēja VAS «Latvijas Valsts ceļi» (LVC).

LVC iesaka izmantot citus maršrutus.

Nedēļas nogalē FIA Eiropas rallija čempionāta laikā Liepājā un tās apkārtnē, tiks slēgti deviņi vietējo ceļu posmi ātruma posmos Durbes, Aizputes un Priekules novadā.

Sestdien, 7.oktobrī Latvijas FIA Eiropas rallija čempionāta laikā no plkst.8 līdz 17.30 ātruma posmos tiks slēgti tajos iekļautie valsts vietējo autoceļu posmi: Rudbārži-Kalvene (no 2.-8.kilometram (km)); Turlava-Valtaiķi-Kalvene-Embūte (6.-9,8. km); Snēpele-Kazdanga (0,3.-3,3.km).

Svētdien, 8.oktobrī rallija čempionāta laikā no plkst.7 līdz 17.30 sacensību ātrumu posmos tiks slēgti seši valsts vietējo autoceļu posmi: Bunka-Paplaka-Mazkalēti (6,5.-9,1.km); Krogzemji-Purmsāti (0.-7.km); Purmsāti-Gramzda (0.-6,1.km); Tebra-Kazdanga-Cildi (0.-5.km); Aizpute-Ilmāja (0.-5.km); Stroķi-Vecpils (0.-6,7.km).

Rīt, 7.oktobrī Siguldā dienas pirmajā pusē norisināsies pusmaratons, tāpēc iedzīvotājiem un pilsētas viesiem jārēķinās ar satiksmes ierobežojumiem.

Remontdarbu dēļ pirmdien, 9.oktobrī no plkst.8 līdz 20 tiks slēgta dzelzceļa pārbrauktuve uz pašvaldības autoceļa Krampāni-Sīmašas Dzelzavas pagastā, bet no plkst.8 līdz 18 - dzelzceļa pārbrauktuve autoceļa Apšukrogs-Lamiņi posmā Tukuma novadā.

Valsts autoceļu tīklā turpinās remontdarbi, lielākie satiksmes ierobežojumi ir: no Varakļāniem līdz Viļāniem, kur ir 12 luksoforu posmi; no Rēzeknes līdz Ludzai, kur ir trīs luksoforu posmi; pie Saldus, kur ir seši luksoforu posmi un viens luksoforu pāris uz tilta pār Peksītes upi pie Zirņiem; no Rucavas līdz Lietuvas robežai, kur ir pieci luksoforu posmi; no Bašķiem līdz Preiļiem, kur ir astoņi luksoforu posmi un trīs uz šī paša ceļa posmā no Steķiem Atašienes virzienā; no Augšlīgatnes līdz Nītaurei, kur ir četri luksoforu posmi; Cēsu apkārtnē no Cēsīm Bērzkroga virzienā, kur ir pieci luksoforu posmi; no Cēsīm Melturu virzienā, kuri ir divi luksoforu posmi un viens posms ar satiksmes regulētājiem.

Aktuāla informācija par satiksmes ierobežojumiem autoceļu tīklā ir pieejama, gan zvanot uz diennakts bezmaksas informatīvo tālruni 80005555, gan LVC mājaslapā «www.lvceli.lv» un aplikācijā «Waze».

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu