Pieci ASV eksprezidenti tiksies labdarības koncertā

LETA/AP
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

Visi pieci vēl dzīvie ASV bijušie prezidenti šomēnes apmeklēs koncertu Teksasas A&M Universitātē, kas tiks rīkots, lai vāktu līdzekļus viesuļvētrās cietušajiem. Par šo eksprezidentu iniciatīvu trešdien paziņoja Džordža Buša vecākā Prezidenta bibliotēkas fonds.

Koncerts notiks 21.oktobrī, un «visa nauda par pārdotajām biļetēm un citi ienākumi» tiks nodoti palīdzībai viesuļvētrās cietušajiem Teksasas un Floridas štatos un Karību jūras rajonā, teikts fonda paziņojumā.

Teksasā un Floridā plosījās viesuļvētras «Hārvijs» un «Irma», savukārt viesuļvētra «Marija» pārtrauca elektroapgādi Puertoriko un nodarīja postījumus arī citās salās.

Koncertu apmeklēs Džordžs Bušs vecākais, viņa dēls Džordžs Bušs jaunākais, Baraks Obama, Bils Klintons un Džimijs Kārters.

Šis pasākums ar nosaukumu «Dziļi no sirds: Vienas Amerikas aicinājums» ir daļa no eksprezidentu septembrī uzsāktiem centieniem palīdzēt viesuļvētrās cietušajiem.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu