«DNB Banka» izsniegusi 3,7 miljonu eiro kredītu «Sisne Invest Riga» viesnīcas «PK Riga» iegādei

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Evija Trifanova / LETA

«DNB Banka» izsniegusi 3,7 miljonu eiro kredītu uzņēmuma «Sisne Invest Riga» viesnīcas «PK Riga» iegādei, aģentūrai LETA pavēstīja bankas pārstāvji.

Vienlaikus bankā atzīmēja, ka savukārt DNB Igaunijā izsniegusi 4,4 miljonu eiro aizdevumu viesnīcas «PK Ilmarine» Tallinā iegādei. Abas viesnīcas ir daļa no «PK Hotels» viesnīcu ķēdes.

«Pērn tūristu skaits Latvijā pieaudzis 5-7% robežās, ko pamatā nodrošinājis Rietumeiropas segments. Šī pozitīvā tendence kalpo kā īpašs stimuls tūrisma nozares pārstāvju, tostarp arī viesnīcu nepārtrauktai attīstībai, kā arī bankai uzsākot sadarbību ar aizvien jauniem nozares pārstāvjiem,» sacīja «DNB Bankas» valdes loceklis un viceprezidents Lauris Macijevskis.

«PK Hotels» ir viesnīcu ķēde, kura ir pārstāvēta Tallinā (Igaunija), Rīgā (Latvija) un Bādkreicnahā (Vācija). «PK Hotels» ir daļa no «Pro Kapital Grupp» ķēdes, kas ir Igaunijas nekustamo īpašumu kompānija. Uzņēmuma darbība ir vērsta uz moderniem, apjomīgiem komerciāliem un dzīvojamiem īpašumiem Baltijas valstu galvaspilsētās.

Kompānija «Sisne Invest Riga» reģistrēta 2017.gada jūlijā, un tās vienīgā īpašniece ir Igaunijas «Sisne Invest Latvia», liecina «Firmas.lv» dati.

Pēc aktīvu apmēra «DNB Banka» 2017.gada jūnija beigās bija septītā lielākā banka Latvijā, liecina Latvijas Komercbanku asociācijas dati.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu