Koši plakstiņi, perfekti nepilnīgas lūpas u.c. sezonas meikapa tendences

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: depositphotos.com

Jaunā rudens/ziemas sezona ir sākusies, un ir pienācis laiks izvērtēt, kāds grims būs piemērots aukstajai sezonai, tāpēc u/v Debenhams kopā ar Dr. Hauschka grima mākslinieci Jūliju Gūtmani norāda, kādas aktualitātes un padomus ņemt vērā šajā sezonā.

Perfekti nepilnīgas lūpas. Ir tik nogurdinoši ik pēc brītiņa vērties spogulī, lai atjaunotu lūpu krāsu. Jaunās sezonas tendences rāda, cik perfekti izskatās lūpas bez izteiktas lūpu kontūras - ar gaišākas krāsas lūpu krāsu izveidota maiga lūpu kontūra un viendabīgi izlīdzināta krāsa, bet ar spilgtāku toni aizpildīta lūpu centrālā daļa. Sezonas aktualitātes - tumšas nokrāsas, divu toņu lūpu krāsojums, un, protams, neiztikt arī bez klasiski sarkanā toņa. Dabiskam efektam lūpu krāsu uzklājiet ar pirkstu galiem.

Nedaudz vairāk par laineri, iedvesmojoties no Keitas Mosas ikoniskā laineru lietojuma, šosezon aktuāli ir lietot daudz melnā acu zīmuļa, kas izpludināts biezās, drosmīgās līnijās. Taču, ja vēlaties panākt izsmalcinātu tēlu, varat veidot grafiskas līnijas ar šķidro acu laineri - minimāla grima detaļa panāks maksimālu rezultātu!

Fokusa punkts - acs plakstiņa loks. Acs plakstiņa loku parasti cenšas ietonēt ar ēnām tā, lai panāktu lielāku un izteiksmīgāku acu efektu. Taču, iedvesmojoties no 60. gadiem, jaunā sezona vēlas izaicināt un piedāvā izmēģināt košas krāsas un klāt tās tieši virs augšējā plakstiņa loka. Krāsojumu veidojiet grafisku un pamanāmu. Šīs sezonas aktualitāte - metāliskie acu ēnu toņi.

Ieturēts minimālisms - delikāts, dabisks izskats un nude grims, šīs tendences ir bijušas aktuālas vairākas sezonas, taču šajā rudens/ziemas sezonā minimālisms ir kļuvis par kaut ko daudz sarežģītāku un niansētāku. Tas nebūt nenozīmē kosmētikas neesamību - tieši pretēji. Ar grima palīdzību panākta starojoša āda, perfekti atdalītas skropstas un nevainojamas uzacis ir galvenie šīs tendences priekšnosacījumi.

Rozā skaistums - rozā krāsas deva vaigiem, acīm un lūpām. Maigās nokrāsas veido ēterisku skaistumu un svaigu izskatu, kas vienlaikus ir moderns un valkājams grims. Bez klasiski rozā nokrāsām šī monohromā tendence pieļauj purpura un fuksijas krāsas.

Apjomīgas un izteiksmīgas skropstas, lai gan minimālisms joprojām valda pār make-up tendencēm, šosezon uzmanības centrā ir kuplas skropstas! Pamanāmas, ļoti garas, ar tušu bagātīgi noklātas skropstas melnā, violetā vai tumši zilā krāsā - tā ir šīs sezonas tendence.

Ādas izgaismošanu vislabāk veikt mitrā tehnikā, tam izvēloties caurspīdīgus krēmveida produktus ar gaismu atstarojošām daļiņām, kas sejai piešķirs maigu pietvīkuma efektu un veselīgu mirdzumu. Sejas izgaismotāju klājiet uz tām sejas zonām, kur piekļūst visvairāk saules gaismas: virs uzacu kaula, acu iekšējos stūrīšos, uz vaigu kauliem, uz deguna pacēluma, virs augšlūpas un uz zoda.

Dabiskas, taču koptas uzacis - dabīga izskata uzacis papildinās ikkatru rudens/ziemas grima aktualitāti. Aizmirstiet par uzacu pomādēm, izteikti grafiskām un stingrām līnijām. J.Gūtmane iesaka sākumā mazliet iezīmēt uzacis ar matētām ēnām, tad nofiksēt un piešķirt tām formu ar uzacu veidošanas želeju, ar birstīti viegli saķemmējot tās virzienā uz augšu. Tas vizuāli atvērs skatienu, piešķirs pabeigta make-up izskatu un liks izskatīties jaunākai.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu