Par skābes uzbrukumu Londonā aiztur 15 gadus vecu zēnu

TVNET/LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Londonas policija saistībā ar skābes uzbrukumu Londonas rajonā Stratfordā aizturējusi 15 gadus vecu zēnu, ziņo «The Independent». Sestdienas vakarā notikušajā uzbrukumā tika ievainoti seši cilvēki.

Sadursmē starp divām jauniešu grupām tika izlaistīta «indīga substance», norāda policija.

Likumsargi aizturēja 15 gadus vecu jaunieti, kuru tur aizdomās par smagu miesas bojājumu nodarīšanu. Viņš nogādāts policijas iecirknī Londonas austrumu daļā.

Policija neilgi pirms plkst.20 (22 pēc Latvijas laika) tika izsaukta uz lielveikalu «Stratford Centre» netālu no Londonas Olimpiskā stadiona pēc ziņām, ka vīriešu grupa izsmidzinājusi kādu indīgu vielu. Tobrīd iepirkšanās centra apkaimē atradās simtiem cilvēku.

Aculiecinieki stāstīja, ka pēc incidenta sākusies panika un cietušie steigušies noskalot brūces ar ūdeni. Viņi sacīja, ka uzbrukums noticis pēc kāda strīda.

Tuvējās ātrās ēstuves «Burger King» darbinieks portālam «The Independent» pastāstīja, ka viens no upuriem ieskrējis viņa darbavietas tualetēs, kur mēģināja nomazgāt skābi no sejas. «Viņam ap acīm bija brūces, un viņš centās tās noskalot ar ūdeni,» teica darbinieks.

Policija notikušo neuzskata par teroristu uzbrukumu. Domājams, ka tā bija izrēķināšanās bandu starpā.

Raidorganizācijas SKY uzrunātais sociālais darbinieks Džermēns Lolors paskaidroja, ka Lielbritānijas «bandu karos» arvien biežāk notiek uzbrukumi ar skābi, jo indīgo vielu ir viegli paslēpt un par šāda veida uzbrukumiem tiek piespriesti salīdzinoši viegli cietumsodi.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu