Berlīnē apzog policijas galveno mītni

TVNET/LETA/THE LOCAL
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: EPA/Scanpix

Nedēļas nogalē pagaidām nenoskaidroti zagļi ielauzušies Berlīnes policijas galvenajā mītnē un nolaupījuši tur vēsturiskus artefaktus, pavēstīja likumsargi. Nav skaidrs, kad tieši zādzība notikusi, tomēr kādā brīdī starp piektdienas vakaru un pirmdienas rītu zagļi Berlīnes policijas galvenajā mītnē Tempelhofas rajonā izkļuvuši cauri perimetra žogam un tad ielauzušies muzejā.

Nolaupīto priekšmetu vidū ir Gestapo nozīmes un federālais goda krusts, kas savulaik piešķirts bijušajam policijas priekšniekam.

Likumsargu pārstāvji uz notikušo sociālajos tīklos mēģina raudzīties komiskā gaismā.

«Kā gan mēs to izskaidrosim sabiedrībai,» viņi vaicā sociālajā tīklā «Facebook», piebilstot, ka būs vien jāsarunā tikšanās ar pašu ekspertiem ielaušanās jautājumos, lai runātu par to, kā labāk nodrošināt īpašumu aizsardzību.

Jau izsakoties nopietnāk, pārstāvji atzīst - «mēs apzināmies šīs problēmas nopietnību un pārskatīsim policijas galvenās mītnes un muzeja drošības pasākumus».

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu