«P!eturzīmes»: modes dizainere Elīza Ceske-Feldmane

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ekrānšāviņš

Ikdienas dzīves skrējienā atrast brīdi tikai sev nav viegli... Mūs dzen pienākumi, liek uzņemt kustības ātrumu, aizturēt elpu... Darba dunā paguruši, katrs izmisīgi alkstam izbaudīt nedaudz miera, ko tad arī meklējam… Tāpēc iepazīsti spilgtas personības un viņu miera ostas! Viņu «P!eturzīmes». Uzzini par tām, brauc un iedvesmojies!

Pirmajā «P!eturzīmju» sērijā iepazīsim apģērbu dizaineres, veikala «Paviljons» līdzīpašnieces Elīzes Ceskes-Feldmanes miera ostu. Tiekamies vietā, kur Elīza pavada savu ikdienu - viņas veikalā Rīgas centrā, no kura dosimies uz viņas «P!eturzīmi».

Skaties video un uzzini, kur radošā personība rod mieru un enerģiju. Kur atrodas tā vieta, kur viņa iesaka arī citiem pamēģināt doties sakārtot domas un attīrīt prātu. Starp citu, tālu nemaz nav jāiet - šī «P!eturvieta» ir apslēpta tepat Rīgas vidienē!

Video tapis ar «Opel» atbalstu, dodoties ceļā uz pieturzīmēm ar Crossland X.

Foto: Ekrānšāviņš
KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu