Naomi Kempbela jaunā tēlā: zēngalviņa un vīrieša balss

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Jaunā elegance: Naomi Kempbela piedalās jaunajā H&M 2017. gada rudens kampaņas filmā. H&M 2017. gada rudenī elegance tiekas ar izteiksmīgiem piegriezumiem, radot spēcīgas tērpu kombinācijas. Tādas garderobes pamatlietas kā izteiksmīgas žaketes, pusgari pieguļoši svārki un sievišķīgas blūzes tiek viegli kombinētas ar adījumiem un spīdīgām sudrablietām, bet kokteiļkleitas var tikt vilktas gan pa dienu, gan vakarā, radot jaunu eleganci.

Kampaņas filma, kurā piedalās leģendārā un neatvairāmā Naomi Kempbela, ieved mūs Tokijas naktsdzīvē, sekojot līdzi Naomi Kempbelas un viņas vienlīdz eleganto draudzeņu piedzīvojumiem. «Tokija noteikti ir viena no manām mīļākajām vietām. Filmā es biju tērpusies tumšā bikškostīmā, un tas bija mans mīļākais tērps no visas kolekcijas. Es šo komplektu vilktu tieši tā kā filmā – žakete bija aizpogāta, bet tajā pašā laikā varēja redzēt nedaudz ādas, kas ir labs sievišķības un vīrišķības balanss,» stāsta Naomi Kempbela.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu