«Vienotība» Saeimas Izglītības komisijas vadītāja amatam plāno virzīt Adamoviču

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Evija Trifanova/LETA

Partijas «Vienotība» Saeimas Izglītības, kultūras un zinātnes komisijas vadītāja amatam plāno virzīt deputātu Aldi Adamoviču, zināja «Vienotībā».

Līdzšinējā Izglītības komisijas priekšsēdētāja Ilze Viņķele (V) devusies mācībās uz ASV, tāpēc nolikusi deputātes mandātu.

Adamovičs ir arī «Vienotības» frakcijās priekšsēdētāja vietnieks. Pašlaik viņš strādā Mandātu, ētikas un iesniegumu komisijā, kā arī Valsts pārvaldes un pašvaldības komisijā.

Adamovičs varētu tikt ievēlēts Izglītības komisijā deputātes Astrīdas Harju (V) vietā, kurā tad turpmāk darbotos Valsts pārvaldes komisijā.

Iepriekš neoficiāli kā viena no kandidātēm uz Izglītības komisijas vadītāja amatu tika minēta arī deputāte Laimdota Straujuma (V).

Jautājumu par Izglītības komisijas vadītāja amatu iecerēts apspriest arī «Vienotības» valdē.

Kā liecina Centrālās vēlēšanu komisijas dati, Adamovičs 1998.gadā Latvijas Universitātē ieguvis ekonomģeogrāfa izglītību, bet 1999.gadā turpat Latvijas Universitātē dabas zinātnes maģistra grādu.

Pirms darbības Saeimā Adamovičs bijis Preiļu novada domes priekšsēdētājs un Latgales plānošanas reģiona Attīstības padomes priekšsēdētājs.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu