Austrālijas bārā Meivezera un Makgregora cīņas laikā izceļas masu kautiņš

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Kādā Austrālijas bārā Floida Meivezera un Konora Makgregora cīņas laikā izcēlies masu kautiņš, kas bija vēl asiņaināks par televīzijā demonstrēto cīniņu. Bāra kautiņa laikā 29 gadus vecs vīrietis tika sadurts kaklā, ziņo aģentūra «Reuters».

Kvīnslendas policija uz «Surfers Paradise» alus dārzu tika izsaukta pusčetros no rīta pēc vietējā laika. Ziņots tika par lielām nekārtībām.

Aculiecinieki pastāstīja, ka lielajā kautiņā bijuši iesaistīti apmēram 30 cilvēki.

Policija aizturēja cilvēkus, un kādam 24 gadus vecam bāra apmeklētājam tika izvirzīta apsūdzība smagu miesas bojājumu nodarīšanā.

Vēsturiskās cīņas skatīšanās nepagāja bez vardarbīgiem starpgadījumiem arī citviet. Britu tabloīds «Mirror» vēsta, ka skotu bārā uz Fuerteventuras salas cīņas laikā lidojuši krēsli un izcēlies liels kautiņš skatītāju vidū, kas esot bijis pat «labāks par boksu» televizora ekrānā, kā norādīja kāds aculiecinieks.

Domājams, ka Meivezera un Makgregora cīņa bija dārgākais boksa mačs šā sporta veida vēsturē. Meivezers desmitajā raundā ar tehnisko nokautu pārspēja jauktās cīņas mākslas (MMA) zvaigzni Makgregoru.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu