Pēc kongresa «Vienotības» valdē būs vairāk nekā puse jaunpienācēju

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Paula Čurkste/LETA

Pēc kongresa «Vienotības» valdē būs vairāk nekā puse jaunpienācēju - no 14 sestdien kongresā ievēlētājiem valdes locekļiem deviņi iepriekšējā valdes sastāvā nav strādājuši.

Gan iepriekšējā valdes sastāvā, gan jaunajā strādās iekšlietu ministrs Rihards Kozlovskis, izglītības un zinātnes ministrs Kārlis Šadurskis, labklājības ministrs Jānis Reirs, Salaspils mērs Raimonds Čudars, Rīgas domes deputāts Olafs Pulks.

Savukārt Rīgas domes deputāts Vilnis Ķirsis, ārlietu ministrs Edgards Rinkēvičs, Saeimas deputāti Ainars Latkovskis, Hosams Abu Meri, Laimdota Straujuma, Cēsu mērs Jānis Rozenbergs, «Vienotības» Jaunatnes organizācijas pārstāvis Edmunds Jurēvics, kā arī partijas pārstāvji Uģis Rotbergs un Edgars Ikstens līdzšinējā valdē nedarbojās.

Vairāki līdzšinējie valdes locekļi atkārtoti nekandidēja uz šo amatu, piemēram, Solvita Āboltiņa, Edvards Smiltēns, kurš pameta partiju, vai Krišjānis Kariņš, kurš kļuvis par «Vienotības» domes vadītāju. Valdes jaunajā sasaukumā nedarbosies arī Artis Pabriks, Aigars Rublis, Līvija Plavinska un Karina Ploka.

Kā ziņots, partijas «Vienotība» kongresā sestdien ievēlēts jauns valdes priekšsēdētājs Arvils Ašeradens, kā arī ievēlēts jauns valdes sastāvs un domes vadība uz nākamajiem diviem gadiem.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu