Septembra sākumā notiks klasisko auto salidojums Youngtimer Cars&Coffee

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Pony&Smith

Šī gada 10. septembrī pie CSDD Rīgas Motormuzeja norisināsies viens no gada lielākajiem klasisko auto salidojumiem «Youngtimer Cars&Coffee», TVNET informēja pasākuma pārstāvis Valts Ceplevičs.

Latvijas Antīko automobiļu kluba rīkotajā pasākumā pulcēsies vairāk kā 100 klasiskie automobiļi un motocikli no Latvijas, Lietuvas un Igaunijas. Pasākuma mērķis ir sapulcēt visus esošos un potenciālos dalībniekus, interesentus un fanus kopīgā pasākumā bez sportiskām aktivitātēm. Tā būs lieliska iespēja satikties, aprunāties, apskatīt automobiļus, veidot jaunus kontaktus un apmeklēt Motormuzeju.

Pasākumā ir iespēja piedalīties ar automašīnām, kuras atbilst Youngtimer katalogam Ja jūsu spēkrats nav šajā katalogā, bet ir vēlme piedalīties un uzskatāt, ka jūsu auto ir interesants, īpašs vai piemērots, droši piesakieties – organizatori izskatīs pieteikumu individuāli.

Laipni aicināti piedalīties arī ar klasiskajiem motocikliem un automašīnām, kas ražotas līdz 1945. gadam.

Pieteikšanās Youngtimer Rally mājaslapā.

Plakāts

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X

Tēmas

Nepalaid garām!
Uz augšu