Video Gados jauna autovadītāja Pierīgā notriec pusaugu meiteni: vai no avārijas varēja izvairīties? (3)

CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Ekrānšāviņš

Marta sākumā 13 gadus vecā Dana, braucot no skolas uz mājām, izkāpa autoceļa P4 autobusa pieturā. Taču todien viņa nenokļuva mājās, vēsta Panorāma.

LTV analizē, vai vietā, kur cieta bērns, nebūtu pamata citādākai satiksmes organizācijai, kā to dažus gadus pirms negadījuma bija lūguši vietējie iedzīvotāji.

Autobusa pietura "Kultūras nams" atrodas autoceļa P4 malā, Pierīgā, blakus Ulbrokai. Pārejot pāri šosejai, pavisam netālu ir plaši apmeklētais kultūras nams "Ulbrokas pērle". Šeit satiksme ir ļoti intensīva, bet atļautais braukšanas ātrums - 90 kilometri stundā.

Šķērsojot ceļu, meiteni notrieca auto. Dana tika nogādāta slimnīcā, kur viņas dzīvība tika izglābta. 

Kriminālprocesā par notikušo notiek pirmstiesas izmeklēšana, tiek gaidīti ekspertīžu rezultāti, un neatbildētu jautājumu ir vairāk nekā atbilžu. 

Zināms, ka autovadītāja ir ļoti jauna ar aptuveni pirms gada iegūtu vadītāja apliecību.

Vietā, kur notrieca Danu, satiksmes negadījumi nav retums. To apliecina ne vien Valsts policijas statistika, bet arī blakus esošā servisa darbinieku vērojumi.

Sižeta tapšanas laikā LTV no "Latvijas Valsts ceļiem" saņēma ziņu, ka viņu speciālisti P4 posmu apsekos atkārtoti. Ja speciālisti uzskatīs par nepieciešamu, tad lems par izmaiņām satiksmes organizācijā.

Vairāk skaties sižetā!

Komentāri (3)CopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu