LTV kameru nodrošinājums pasākumos «Eirovīzijas Gada koris 2017» un «Tiltiem pāri» izmaksājis € 13 640

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ieva Lūka / LETA

Latvijas Televīzijai (LTV) televīzijas (TV) kameru tehniskais nodrošinājums pasākuma «Eirovīzijas Gada koris 2017» konkursam un noslēguma koncertam, kā arī bērnu un jauniešu lielkoncertam «Tiltiem pāri» kopumā izmaksājis 13 640 eiro, liecina informācija Iepirkumu uzraudzības biroja (IUB) mājas lapā.

Atbilstoši iepirkuma nolikumam, pasākumu laikā tik nodrošināta TV kameru krānu un TV kameras «cablecam» sistēmas transportēšana uz pasākuma vietu un atpakaļ, montāža, noskaņošana, demontāža un apkalpošana.

Publikācija IUB mājas lapā liecina, ka iepirkums par TV kameru krānu, TV kameras «cablecam» sistēmas un apkalpojošā personāla nodrošināšanu rīkots divās daļās.

Iepirkuma daļā par TV kameru krānu un apkalpojošā personāla nodrošināšanu tika saņemts viens pieteikums no SIA «TV Kino Serviss», kas tika pasludināta par uzvarētāju. LTV ar uzņēmumu parakstīja līgumu par kopējo līgumcenu 4690 eiro bez pievienotās vērtības nodokļa (PVN).

Arī otrā iepirkuma daļā par TV kameras «cablecam» sistēmas un apkalpojošā personāla nodrošināšanu tika iesniegts viens piedāvājums no SIA «Riga Films», kas tika pasludināta par uzvarētāju. LTV ar uzņēmumu parakstīja līgumu par kopējo līgumcenu 8950 eiro bez PVN.

Kā ziņots, šā gada 20.jūlijā «Arēnā Rīga» notika bērnu un jauniešu koru lieluzvedums «Tiltiem pāri», kurā piedalījās labākie bērnu un jauniešu kori no Igaunijas, Čehijas, Lielbritānijas, Indonēzijas, Krievijas un Baltkrievijas.

Savukārt pirmais televīzijas konkurss amatieru koriem «Eirovīzijas gada koris 2017» norisinājās 22.jūlijā «Arēnā Rīga», kurā uzvarēja Slovēnijas koris «Carmen Manet».

Abi pasākumi «Arēnā Rīga» tika rīkoti kā daļa no «Nāciju Grand Prix Rīga 2017» un 3.Eiropas koru olimpiādes, kas šogad Rīgā norisinājās no 16.jūlija līdz 23.jūlijam. Pasākumā vairāk nekā 150 koru sacentās desmit dažādas kategorijās. Tāpat brīvdabas skatuvēs notika draudzības koncerti, kā arī tika organizētas meistarklases, rīkots dalībnieku gājiens un izpildītas īpaši veidotas koncertprogrammas.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu