Precētais raidījumu vadītājs Valdis Melderis rosās iepazīšanās aplikācijā «Tinder»

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Edijs Pālens / LETA

«Radio Skonto» rīta programmas un «STV Pirmā!» sarunu šova «Starp mums runājot» vadītājs Valdis Melderis, kurš jau daudzus gadus ir laimīgi precējies ar mīļoto sievieti Sarmīti Melderi, sastopams iepazīšanās aplikācijā «Tinder», jo uzskata, ka viegla koķetēšana nenozīmē laišanu pa kreisi, vēsta žurnāls «Vakara Ziņas».

«Par to, ka esmu «Tinder», man ik pa laikam nākas taisnoties. Cilvēki, kas mani ir ieraudzījuši «Tinder», jautā - ko tu šeit dari? Tu taču esi laimīgi precējies! Mēdz notikt tā, ka apkārtējie vai kolēģi var sākt greizi skatīties, ja pamana, ka atrodos šajā iepazīšanās vietnē. [..]

Uz «Tinder» joprojām skatās kā uz tādu iepazīšanās un «nokniebšanās» rīku. Apkārtējie uzskata: ja esi «Tinder», tad tu meklē kādu, ar ko laist pa kreisi. Patiesībā «Tinder» ir tāda viegla pakoķetēšana un īstā dzīve notiek citur. Esmu ievērojis: ja citiem attiecībā pret tevi nav nekādu nopietno plānu, tad nemaz netiec aicināts sarakstīties «WhatsApp». Ja interese rodas, tad nopietnāka sarakste turpinās citos sociālajos tīklos. [..]

Cilvēki, kas ierauga mani «Tinder», mēdz pārjautāt, vai tas tik tiešām esmu es, uz ko atbildu apstiprinoši,» izdevumam atklāja Melderis.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu