Dziedātāja Ieva Sutugova aicina dobelniekus nesēsties pie stūres reibumā

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Dziedātāja Ieva Sutugova aicina dobelniekus un Dobeles viesus būt prātīgiem un nesēsties pie stūres iedzērušiem.

Ieva Sutugova atklāj, ka šogad Līgo svētkus aizvadīs savās mājās Dobelē. «Man ir tāda sajūta, ka visa Latvija svinēs Jāņus Dobelē! Un tāpēc es tieši Tevi, dobelniek, kā arī visus Dobeles viesus aicinu – esi prātīgs, nesēdies pie stūres iedzēris! Bet gadījumā, ja Tev nav plānu šiem Jāņiem, brauc pie manis! Svinēsim Jāņus un manu dzimšanas dienu,» aicina dziedātāja.

Ieva Sutugova ir viena no Ceļu satiksmes drošības direkcijas (CSDD) kampaņas «Dusmīgs, toties dzīvs» vēstnešiem, kuri apņēmušies svētkos atturēt līdzcilvēkus no braukšanas reibumā.

Kampaņas laikā ar apdrošināšanas sabiedrības ERGO atbalstu ir izveidota interaktīva on-line karte, kurā norisināsies balsojums: Kurš novads atbildīgāks? Interaktīvajā kartē ikviens var iepazīties ar savā reģionā pazīstamu cilvēku video vēstījumiem un pievienoties tiem, atbildīgi apņemoties neļaut Līgo svētkos saviem līdzsvinētājiem braukt reibumā.

ERGO «Dusmīgā karte» pieejama ŠEIT

Kampaņa «Dusmīgs, toties dzīvs!» tiek veidota sadarbībā ar Valsts policiju un Latvijas Transportlīdzekļu apdrošinātāju biroju, to atbalsta apdrošināšanas sabiedrība ERGO, «Circle K Latvia» un ziņu portāls «TVNET».

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Uz augšu