Vējone: «Latviešu sievietēm ir liels spēks»

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Paula Čurkste / LETA

«Visām mammām gribētu novēlēt - ieklausieties savā sirdsbalsī. Un esiet vairāk kopā ar saviem bērniem - vairāk runājieties, vairāk samīļojiet viņus, vairāk palasiet kopā grāmatas. Jo laiks iet nežēlīgi ātri,» secina valsts pirmā lēdija Iveta Vējone (50).

Intervijā izdevumam «Kas Jauns» prezidenta kundze Iveta Vējone stāsta, ka darbs, kurā sastaptas daudzas un dažādas sievietes, licis novērot, ka latviešu sievietēm ir liels spēks.

«Esmu ievērojusi arī to - ja tu vienreiz esi kādam palīdzējis, tu palīdzi arī turpmāk. Ir milzīgs gandarījums redzēt rezultātu - to labo darbu. Mums ir daudz labu cilvēku, kas palīdz. Gan ar darbiem, gan ar naudu, gan brauc vienkārši pabūt kopā. Arī tas ir ļoti vajadzīgs,» stāsta Vējone.

Pēc gandrīz diviem Valsts prezidenta kundzes statusā aizvadītiem gadiem Vējone atzīst - ir gandarīta par savu iesaistīšanos labdarības projektos, kuru mērķis ir palīdzēt mūsu sabiedrības neaizsargātākajai daļai - bērniem.

«Atbalstu visus projektus, kuros esmu iesaistījusies. Tie ir projekti ar bērniem - SOS ciemati, priekšlaikus dzimušie bērniņi, audžuģimenes. Visiem šiem projektiem cenšos būt tuvu klāt. SOS ciemati - šis projekts man ir īpaši mīļš. Ar vīru atbalstām bērnu SOS ciematus, kas atrodas gan Valmierā, gan Īslīcē. Notiek dažādi pasākumi. Gan rīkoju labdarības vakariņas, kurās vācam līdzekļus šiem ciematiem, gan braucu un piedalos pasākumos. Tāpat esmu klāt daudzās citās labestības akcijās, atbalstot it visus, kam nepieciešama palīdzība. Man ir svarīgi būt klāt,» uzsver Vējone.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu